EUROLEAGUE

Λεσόρ: "Περιμένω να μάθω τις επιλογές μου"

Λεσόρ: "Περιμένω να μάθω τις επιλογές μου"
EUROKINISSI

Ο Ματίας Λεσόρ, ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε αινιγματικός για το μέλλον του, καθώς δεν θέλησε να δείξει τα... χαρτιά του.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ματίας Λεσόρ , ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του τονίζοντας πως δεν γνωρίζει πού θα τον βρει να αγωνίζεται η σεζόν 2018-19.

O 23χρονος Γάλλος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "Basket-Infos", μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. "Υπάρχουν φήμες, αλλά δεν τις διαδίδω εγώ. Πού θα παίξω τη νέα σεζόν; Δεν έχω ιδέα", ανέφερε αρχικά ο Λεσόρ - η συνέντευξη δόθηκε πριν βγει στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού - και στη συνέχεια παρατήρησε πως "για να είμαι ειλικρινής δνε ξέρω καν ποιες είναι οι επιλογές μου. Ο ατζέντης μου διαχειρίζεται τις υποθέσεις με τον Ερυθρό Αστέρα και τις άλλες ομάδες. Απλά περιμένω να με καλέσει για να μου παρουσιάσει τις επιλογές μου. Όταν φτάσει η ώρα, θα πάρω την απόφασή μου".

Επίσης, ρωτήθηκε για το τι επιθυμεί ο ίδιος και τους Philadelphia 76ers, οι οποίοι το 2017 τον επέλεξαν στο Νο. 50 του NBA Draft: "Θέλω να είμαι στην καλύτερη κατάσταση. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα είναι στην EuroLeague, αλλά μπορεί να μείνω και αυτό να είναι το καλύτερο περιβάλλον για εμένα. Έχω χρόνο συμμετοχής και αν πάω σε μία μεγάλη ομάδα, δεν σημαίνει πως θα παίζω πολύ. Θέλω να βρεθώ στην κατάσταση που μου ταιριάζει περισσότερο και που θα μπορώ να δείξω τον εαυτό και την εξέλιξή μου. Περιμένω να μάθω τι θέλουν οι Sixers. Θα δούμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ