EUROLEAGUE

Λάζιτς: "Τι να πω για τον Σχορτσανίτη;"

Λάζιτς: "Τι να πω για τον Σχορτσανίτη;"

Ο Μπράνκο Λάζιτς υπενθύμισε το... παρελθόν του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και ξεκαθάρισε ότι ο Έλληνας σέντερ μπορεί να "μπει στα παπούτσια" του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας έβαλε τον ιδανικό επίλογο στη σεζόν 2014-15 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σερβία κι ενώ προηγήθηκαν το κύπελλο, η Αδριατική Λίγκα και η πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague.

Οι Σέρβοι ξεκίνησαν στις 25/6 τον σχεδιασμό για την ερχόμενη χρονιά με την ανανέωση του Μπράνκο Λάζιτς , ο οποίος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τη Zvezda. Ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ αγωνίστηκε σε 28 αγώνες στην Αδριατική Λίγκα, έχοντας 4.2 πόντους και 1.8 ριμπάουντ μ.ό. ενώ βρέθηκε στην πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν περνώντας από εργομετρικό έλεγχο.

Λάζιτς: "Τι να πω για τον Σχορτσανίτη;"

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς για τους San Antonio Spurs και τη συνύπαρξή του με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. "Δυστυχώς οι δρόμοι μας χώρισαν. Πετύχαμε σπουδαία πράγματα μαζί, κάναμε μια πολύ καλή χρονιά και κατακτήσαμε το πρώτο triple crown στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα. Ο Μπόμπαν αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και είναι φυσιολογικό. Στην ομάδα ήλθε ο Σχορτσανίτης. Ένας δυνατός παίκτης, που πολύ δύσκολα τον αντιμετωπίζεις! Θα είναι σπουδαία προσθήκη και θα αντικαταστήσει τον Μαριάνοβιτς. Τι να πω γι' αυτόν; Έχει παίξει στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τη Μακάμπι! Πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και φέτος".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ