EUROLEAGUE

Κοιμήθηκαν στο αεροδρόμιο οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα

Κοιμήθηκαν στο αεροδρόμιο οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα

Η ήττα από την Ούνικς Καζάν αποδείχθηκε το μικρότερο κακό για τον Ερυθρό Αστέρα, η αποστολή του οποίου διανυκτέρευσε στο αεροδρόμιο αφού ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις λόγω της κακοκαιρίας.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από την Ούνικς Καζάν για την EuroLeague, εξαιτίας του επιθετικού κρεσέντο του Κιθ Λάνγκφορντ στο τελευταίο δεκάλεπτο , με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αναρριχηθεί στην κατάταξη της διοργάνωσης. Η απώλεια της νίκης αποδείχθηκε όμως, λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, το μικρότερο κακό για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο λόγος; Υποχρεώθηκε να διανυκτερεύσει στο αεροδρόμιο του Καζάν, αφού ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις λόγω της κακοκαιρίας. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Ούνικς Καζάν για τη Μόσχα, κι από εκεί για το Ζάγκρεμπ, όπου το Σάββατο (12/11, 19:00) θα αντιμετωπίσουν την Τσιμπόνα.

Ο καιρός όμως δεν ήταν σύμμαχος στα σχέδιά τους, με αποτέλεσμα να ξεμείνουν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου και να περιμένουν να κοπάσουν τα άσχημα καιρικά φαινόμενα για να ταξιδέψουν. Κάτι που αναμενόταν να γίνει νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (11/11).

Όπως και να έχει η ταλαιπωρία για την αποστολή του Ερυθρού Αστέρα είναι τεράστια αφού το ταξίδι στο Καζάν είναι κουραστικό, πόσω μάλλον η μετάβαση από εκεί στο Ζάγκρεμπ. Σα να μην έφτανε αυτό, την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει ακόμη ένα ταξίδι, αυτό στη Βαμβέργη για τον αγώνα με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι (15/11), για να ολοκληρωθεί η πιο δύσκολη -έως τώρα- εβδομάδα με εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (17/11).

Ιδού τα αποτελέσματα της κακοκαιρίας στο Καζάν

Κοιμήθηκαν στο αεροδρόμιο οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα
TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ