EUROLEAGUE

Κίνδυνος τιμωρίας λόγω... Όμιτς για τον Ερυθρό Αστέρα

Κίνδυνος τιμωρίας λόγω... Όμιτς για τον Ερυθρό Αστέρα
EUROKINISSI

Η EuroLeague άσκησε πειθαρχικό έλεγχο στον Ερυθρό Αστέρα για πανό που υπήρχε στο "Aleksandar Nikolic Hall" στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η απόκτηση του βοσνιακής καταγωγής Άλεν Όμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα των οπαδών του και η EuroLeague θα ασκήσει πειθαρχικό έλεγχο για ένα πανό που υπήρχε στο "Aleksandar Nikolic Hall" στο ματς με τον Ολυμπιακό .

Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα αρχικά είχαν... απειλήσει με μποϊκοτάζ από την αναμέτρηση εξαιτίας της απόκτησης του Άλεν Όμιτς, ο οποίος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague αποδοκιμάστηκε από μερίδα του κόσμου, ενώ άλλοι "κρέμασαν" πανό με εθνικιστικό περιεχόμενο.

Η EuroLeague με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την απόφασή της να ελέγξει πειθαρχικά τον Ερυθρό Αστέρα για το συγκεκριμένο πανό, ενώ μεταξύ άλλων υπενθύμισε πως "υποστηρίζει την πολυπολιτισμικότητα και πως ο αθλητισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γέφυρα ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες", ενώ καταδίκασε και κάθε ρατσιστικό σχόλιο και πράξη.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ