EUROLEAGUE

Κέσελ: "Πιο χαρούμενος και από τότε που υπέγραψα στον Ολυμπιακό"

Κέσελ: "Πιο χαρούμενος και από τότε που υπέγραψα στον Ολυμπιακό"

Ο Μάρκο Κέσελ εξέφρασε την χαρά του που επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας πως είναι περισσότερο χαρούμενος και από τότε που υπέγραψε στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2010.

H καριέρα του Μάρκο Κέσελ είχε πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια. Ύστερα από την διετία του στον Ολυμπιακό (2010-2012), κατακτώντας το πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη, συνέχισε στην Βαλένθια, αλλά ακολούθως έπαιξε σε ομάδες χαμηλότερου επιπέδου (Λε Μαν, Βιλερμπάν, Μέγκα Λεκς, Λαύριο, Οστάνδη).

Ο Ερυθρός Αστέρας του έδωσε την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο κορυφαίο επίπεδο, συμμετέχοντας στην EuroLeague, με τους πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας να υπογράφουν συμβόλαιο μαζί του. Ο πρώην διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας, στα 29 του χρόνια επέστρεψε στους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου, στους οποίους αγωνίστηκε για μία διετία (2008-2010). Σε δηλώσεις του τόνισε πως για το γεγονός είναι περισσότερο χαρούμενος και από τότε που υπέγραψε στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2010.

Ο Μάρκο Κέσελ, συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: "Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Είπα στους φίλους μου πως τώρα είμαι πιο χαρούμενος ακόμα και από όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Μετά επτά χρόνια επιστρέφω στην ομάδα και ανυπομονώ να παίξω ξανά μπροστά στο κοινό του.

Η αγάπη που μου έδειξαν οι φίλοι της ομάδας ήταν προνόμιο για μένα αυτά τα χρόνια. Λατρεύω τον Ερ. Αστέρα και τη φιλοσοφία του. Τον παρακολουθώ στο χάντμπολ, στο πόλο, στο ποδόσφαιρο. Παντού. Μπασκετικά πλέον ο Αστέρας είναι μία διαφορετική ομάδα. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για το σύλλογο. Τώρα είναι μία ομάδα της Ευρωλίγκα, σταθερή, με τίτλους και φιλοδοξίες. Έχω τεράστιο κίνητρο και θα προσπαθήσω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του κλαμπ απέναντι μου.

Δεν νιώθω πως πρέπει να αποδείξω κάτι, αλλά σίγουρα η καριέρα μου είχε πάρει τα… κάτω της. Πάντως, τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξα από τον Γενάρη και ύστερα. Τώρα όμως είναι διαφορετικά. Θα ξεκινήσω κανονικά την προετοιμασία για να είμαι έτοιμος για τη σκληρή σεζόν που μας περιμένει”.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ