EUROLEAGUE

Και επίσημα τέλος από τον Ερυθρό Αστέρα ο Σχορτσανίτης

Και επίσημα τέλος από τον Ερυθρό Αστέρα ο Σχορτσανίτης

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας του με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, καθώς η σερβική ομάδα δεν έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία του Έλληνα σέντερ. Ψάχνει ομάδα ο παίκτης.

Με ανακοίνωση του ο Ερυθρός Αστέρας γνωστοποίησε πως ο Σοφοκλής Σχορτσανότης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να δώσουν τέλος στη μεταξύ τους συνεργασία, έχοντας δουλέψει μαζί μόλις για δύο μήνες. Οι άνθρωποι της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα απογοητεύτηκαν από την αγωνιστική εικόνα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στα παιχνίδια της ομάδας, με αποτέλεσμα ο σύλλογος του Βελιγραδίου να πάρει απόφαση να τον διώξει.

Ο Ερυθρός Αστέρας, πάντως, ευχαρίστησε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη για την παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Ο 30χρονος Έλληνας σέντερ, πλέον, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στα δύο παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης με τον Ερυθρό Αστέρα, απέναντι στη Στρασμπούρ σημείωσε 6 πόντους (3/3δ) και δεν πήρε κανένα ριμπάουντ σε 17 λεπτά. Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε 13 λεπτά συμμετοχής, μέτρησε 3 πόντους (1/5δ) και πήρε μόλις 1 ριμπάουντ.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ