EUROLEAGUE

Έτοιμος για τα βουνά ο Τζένκινς

Έτοιμος για τα βουνά ο Τζένκινς

Ο Τσαρλς Τζένκινς εμφανίστηκε με τρεις τεράστιες αποσκευές στο "Ν. Τέσλα" του Βελιγραδίου και αύριο (23/8) αναμένεται να... ανηφορίσει για το Ζλάτιμπορ. Τι είπε για τον Νέλσον και τον Ουίλιαμς.

Ο Τσαρλς Τζένκινς προσγειώθηκε στο Βελιγράδι, για να ανηφορίσει προς Ζλάτιμπορ, όπου θα τακτοποιήσει ο Ερυθρός Αστέρας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του.

" Θυμάμαι πολύ καλά αυτό το βουνό", δήλωσε στο kosarka24.com, πριν προσθέσει " είναι μοναδικό μέρος, ειδικό για προετοιμασία". Είχε τρεις τεράστιες αποσκευές μαζί του, που όπως διαβεβαίωσε "η μία είχε μόνο παπούτσια". Σε ό,τι αφορά τη νέα του περιπέτεια, ενημέρωσε πως " μίλησα με αρκετούς συμπαίκτες, αλλά και τον γυμναστή της ομάδας. Όλοι μου είπαν τα ίδια: να δουλέψω σκληρά. Μίλησα και με τον Μαριάνοβιτς για να του πω για 1000η φορά πόσο στενοχωρημένος ήμουν, που δεν κατάφερα να πάω στο γάμο του. Είναι όλοι πολύ καλοί τύποι. Ομάδα. Ανυπομονώ να τους δω".

Τους δυο περασμένους μήνες "πραγματικά ξεκουράστηκα και πέρασα όλο μου το χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους. Η βάση μου ήταν στο Λονγκ Άιλαντ, όπου έχω σπίτι. Έκανα και πολλά ταξίδια. Π έρασα εξαιρετικά στο Λας Βέγκας, για να δω τον ΝτεΜάρκους Νέλσον. Όπως ξέρετε, το Λας Βέγκας είναι ένα μέρος όπου μπορείς να ξοδέψεις χρήματα. Με τον ΝτεΜάρκους αποφασίσαμε να περάσουμε τέσσερις μέρες εκεί. Είχε πολύ πλάκα. Μιλήσαμε για πολλά. Και για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και για όσα μας περιμένουν τη νέα σεζόν" .

Σε ό,τι αφορά τον Μάρκους Ουίλιαμς, ο οποίος υπέγραψε μετά τον Τζένκινς στον Ερυθρό Αστέρα, είπε πως "δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά θυμάμαι ότι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες, στο high school -θυμάμαι ένα παιχνίδι του, εναντίον του ΛεΜπρον Τζέιμς- και στο Kονέκτικατ, με το οποίο έκανε εξαιρετική καριέρα".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ