EUROLEAGUE

Έτοιμος για νέα πώληση ο Ερυθρός Αστέρας

Philadelphia 76ers' draft pick Jonah Bolden, center, poses with team president Bryan Colangelo, right, and managing owner Josh Harris after a news conference at the team's NBA basketball training complex, Friday, June 23, 2017, in Camden, NJ. (AP Photo/Matt Slocum)
Philadelphia 76ers' draft pick Jonah Bolden, center, poses with team president Bryan Colangelo, right, and managing owner Josh Harris after a news conference at the team's NBA basketball training complex, Friday, June 23, 2017, in Camden, NJ. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Το ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα συνεχίζει να αδειάζει, με τον τελευταίο που βρίσκεται προς πώληση να είναι ο Τζόνα Μπόλντεν. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα.

Τα οικονομικά προβλήματα στον Ερυθρό Αστέρα είναι μεγάλα και γι αυτό όλα τα αστέρια της έχουν αναχωρήσει για άλλες... πολιτείες . Ο Μάρκο Γκούντουριτς ήταν η περήφανη πώληση του καλοκαιριού (στη Φενέρμπαχτσε), αλλά ενδεχομένως να μην είναι η μοναδική. Κι αυτό γιατί εσχάτως προέκυψε ενδιαφέρον για τον Τζόνα Μπόλντεν, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον σερβικό σύλλογο μόλις πριν από ένα μήνα.

Το Νο36 του Draft του ΝΒΑ βρίσκεται στο "στόχαστρο" της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία αναζητά μία ακόμη λύση για τη θέση "4" εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ δεν έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, κι όμως μπορεί να φέρει έσοδα στους "ερυθρόλευκους".

Ο ύψους 2μ08 παίκτης έκανε εξαιρετική χρονιά πέρσι με τα χρώματα της FMP (θυγατρική του Ερυθρού Αστέρα), μετρώντας 12.9 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα ανά αγώνα στην Aba Liga. Πλέον όμως, φαίνεται πως θα καταλήξει στην "ομάδα του λαού", μετά την σχετική εισήγηση του Νέβεν Σπάχια. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα το Novosti, η ισραηλινή ομάδα θα πρέπει να προσφέρει το ποσό των 675.000 δολαρίων στον Ερυθρό Αστέρα για να τον κάνει δικό της, μιας κι αυτό είναι το ποσό που φέρονται να έχουν βάλει οι "ερυθρόλευκοι" ως απαραίτητο για να τον παραχωρήσουν.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ