EUROLEAGUE

"Επίθεση" του Αλιμπίγιεβιτς σε δημοσιογράφο

"Επίθεση" του Αλιμπίγιεβιτς σε δημοσιογράφο

Στιχομυθία σε έντονο ύφος είχε ο Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς με Σέρβο δημοσιογράφο μετά τη λήξη του τρίτου τελικού της Αδριατικής Λίγκας μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μπουντούτσνοστ (VIDEO).

Το βράδυ της Παρασκευής η Μπουντούτσνοστ νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα 78-77 και απέχει πλέον άλλη μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου στην Αδριατική Λίγκα και την πρόκρισή της στην EuroLeague. Ο τρίτος τελικός είχε πάντως και... τρίτο ημίχρονο. Έλαβε χώρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης και είχε πρωταγωνιστές έναν Σέρβο δημοσιογράφο και τον Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος ρώτησε τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα εάν γνωρίζει ότι όλες οι ομάδες στην Αδριατική Λίγκα θέλουν να δώσουν τέλος στην κυριαρχία της σερβικής ομάδας στη διοργάνωση, με τον Αλιμπίγιεβιτς να απαντάει: " Δεν μπορώ να σχολιάσω αυτό... Φυσικά δεν νομίζω ότι είναι έτσι". Εν συνεχεία ο Αλιμπίγιεβιτς ρώτησε τον δημοσιογράφο εάν είναι από το Μαυροβούνιο, για να λάβει μία απάντηση που τον ξάφνιασε: " Είμαι από τη Σουμπότιτσα" (της Σερβίας).

Ο διάλογος λοιπόν εξελίχθηκε κάπως έτσι...

Αλιμπίγιεβιτς: " Είσαι από τη Σουμπότιτσα; Και περιμένεις να κερδίσει η Μπουντούτσνοστ;"

Δημοσιογράφος: " Δεν το περιμένω, είμαι πεπεισμένος για αυτό".

Αλιμπίγιεβιτς: " Εγώ, φίλε, εργάστηκα στην Σπαρτάκ Σουμπότιτσα και μου κάνεις αυτή την ερώτηση; Φίλε, δεν είναι πρόβλημα αν δεν υποστηρίζεις τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ξέρεις από ποια χώρα προέρχεσαι; Απλά ρώτησα αν το γνωρίζεις...

Σε ρωτάω αν γνωρίζεις από ποια χώρα προέρχεσαι. Εσύ, από την Σουμπότιτσα, με ρωτάς εάν γνωρίζω ότι ο κόσμος στη Σουμπότιτσα ή στη Σερβία περιμένει να κερδίσει η Μπουντούτσνοστ; Δεν είναι υπόθεση ζωής ή θανάτου. Ποιο είναι το όνομά σου, με συγχωρείς, παρακαλώ; Θέλω να θυμάμαι το όνομα και το επώνυμό σου".

Ο δημοσιογράφος δεν απάντησε και κάπου εκεί η συζήτηση έλαβε τέλος...

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ