EUROLEAGUE

Επίσημο: Τέλος ο Ράντονιτς από τον Ερυθρό Αστέρα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας, στον οποίο συνεχίζονται οι μεγάλες αλλαγές αυτό το καλοκαίρι.

Η φημολογία των τελευταίων εβδομάδων επιβεβαιώθηκε στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Οι "ερυθρόλευκοι" επισημοποίησαν αυτό που λίγο - πολύ ήταν γνωστό στην πιάτσα, ότι δηλαδή δεν θα πορευτούν την επόμενη σεζόν με τον προπονητή που τους απογείωσε τα τελευταία χρόνια, φέρνοντάς τους στο σημείο να είναι απόλυτα ανταγωνιστικοί στην Turkish Airlines EuroLeague.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σερβικός σύλλογος αναφέρει πως οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πορευτούν διαφορετικά, παρά το γεγονός πως υπήρχε μεγάλη επιθυμία για να συνεχιστεί η συνεργασία. Κυρίως ίσως λόγω των... θεμάτων που υπάρχουν στον Ερυθρό Αστέρα εδώ και αρκετό καιρό.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, οι "ερυθρόλευκοι" αποχαιρέτησαν επίσης τους Λούκα Μίτροβιτς (Μπάμπεργκ), Στέφαν Γιόβιτς (Μπάγερν Μονάχου), Τσαρλς Τζένκινς (Χίμκι), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης) και Μάρκο Γκούντουριτς (Φενέρμπαχτσε).

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ