EUROLEAGUE

"Ο Κάλινιτς και ο Μπλάζιτς έχουν συμβόλαια"

"Ο Κάλινιτς και ο Μπλάζιτς έχουν συμβόλαια"

Ο Νίκολα Κάλινιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Φενέρ, ο Γιάκα Μπλάζιτς φέρεται να απασχολεί ομάδες από την Τουρκία ωστόσο ο Ερυθρός Αστέρας υπενθύμισε ότι οι δυο παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαια.

Ο Ερυθρός Αστέρας ολοκλήρωσε ιδανικά τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σερβία κι ενώ προηγήθηκαν το κύπελλο, η Αδριατική Λίγκα και η πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, οι παίκτες της Zvezda να απασχολούν ομάδες από την Ευρώπη. Σήμερα (13/7), λοιπόν, προέκυψε το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για τον Νίκολα Κάλινιτς ενώ ο Γιάκα Μπλάζιτς φέρεται να απασχολεί ομάδες από την Τουρκία.

Οι Σέρβοι ενημέρωσαν με επίσημη ανακοίνωση τι ισχύει με τις περιπτώσεις τους...

"Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε και να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ομάδας μας απέναντι σε κάθε προσπάθεια αποσταθεροποίησης. Κατά τη διάρκεια της σεζόν και αφού ολοκληρώθηκαν οι διοργανώσεις, εμφανίστηκαν σενάρια στον ηλεκτρονικό τύπο που συνέδεαν τον Ερυθρό Αστέρα με διάφορους παίκτες, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εσχάτως αντιμετωπίζουμε μια άλλου είδους πίεση, με διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια. Τελευταία παραδείγματα, οι περιπτώσεις των Γιάκα Μπλάζιτς, Νίκολα Κάλινιτς.

Φέτος ο Ερυθρός Αστέρας έκανε ένα τεράστιο βήμα, κατακτώντας τρία τρόπαια (Αδριατική Λίγκα, νταμπλ στη Σερβία) και ολοκληρώνοντας την πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία του οργανισμού. Είναι γεγονός ότι οι παίκτες μας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των πιο μεγάλων και πλούσιων κλαμπ στην Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι αφού το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την ποιότητα των παικτών μας.

Οφείλουμε, ωστόσο, να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Μπλάζιτς και ο Κάλινιτς δεσμεύονται με συμβόλαια. Οποιαδήποτε μεταγραφή, αν και εφόσον ολοκληρωθεί, θα γίνει με επαγγελματικό τρόπο και όχι μέσω των ΜΜΕ. Με σεβασμό πάντα στις αρχές της ομάδας μας. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να απαντήσει σε άλλα σενάρια".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ