EUROLEAGUE

Αστέρας για TOP-16 και Αδριατική Λίγκα

Αστέρας για TOP-16 και Αδριατική Λίγκα

Η σεζόν 2014-15 θα βρει τον Ερυθρό Αστέρα στον Δ' όμιλο της Euroleague ενώ ο κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στους στόχους των Σέρβων κι έκανε λόγο για μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις.

Ο Ερυθρός Αστέρας εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της Τσιμπόνα και προκρίθηκε απ' ευθείας στους ομίλους της Euroleague.

Εκεί θα βρει κατ' αρχάς τις Λαμποράλ Κούτσα, Νεπτούνας, Γαλατάσαραϊ, Βαλένθια και Ολυμπιακό, στο Δ' γκρουπ της διοργάνωσης. Μεγάλος στόχος; Σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Euroleague, κάτι που δεν κατάφεραν πέρσι οι Σέρβοι.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε στη χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες κι εξήγησε πως η Zvezda θα διεκδικήσει την Αδριατική Λίγκα και τη συμμετοχή στο TOP-16.

''Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να κατακτήσει την Αδριατική Λίγκα! Όσον αφορά την Euroleague, ο όμιλος στον οποίο συμμετέχουμε είναι πολύ δύσκολος. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι αυτή η ομάδα, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, με την υποστήριξη των φιλάθλων της και τις φιλοδοξίες της, μπορεί να τα καταφέρει και να προκριθεί στο TOP-16. Αν δεν πιστεύεις στα θαύματα, τότε αυτά δεν πρόκειται να συμβούν!''.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής παραδέχτηκε ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα έχει σκαμπανεβάσματα ωστόσο θα ξεπεράσει και την πίεση. ''Φέτος η ομάδα είναι πιο νεανική και χαμηλότερου κόστους σε σχέση με πέρσι. Έστω κι έτσι, είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, με δεδομένο ότι ο Αστέρας θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Η χρονιά θα είναι γεμάτη προκλήσεις και τεράστιες πρσδοκίες.. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να ξεπεράσει και την πίεση''.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ