EUROLEAGUE

Άρχισε το "ξεφόρτωμα" στον Ερυθρό Αστέρα: Τέλος ο Ένις!

Άρχισε το "ξεφόρτωμα" στον Ερυθρό Αστέρα: Τέλος ο Ένις!

Η απώλεια της Aba Liga φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στον Ερυθρό Αστέρα! Τέλος ο Ντίλαν Ένις, σε δύσκολη θέση κι ο Μίλκο Μπιέλιτσα.

Η απώλεια του τίτλου στην Aba Liga, από την Μπουντούτσνοστ , σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη αποτυχία του Ερυθρού Αστέρα τα τελευταία χρόνια. Οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν το εισιτήριο για την EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πολύ βαρύ κλίμα εντός του συλλόγου.

Η απώλεια σημαντικών εσόδων θα αλλάξει άμεσα το οικονομικό στάτους της ομάδας του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς, η οποία δεν έχασε χρόνο σε ό,τι αφορά στα "διαζύγια". Δύο μέρες μετά την τρίτη ήττα από τη Μπουντούτσνοστ, ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Ντίλαν Ένις. Τι κι αν αποκτήθηκε τον Δεκέμβριο, με συμβόλαιο για δυόμισι χρόνια; Ήταν ο πρώτος που... πλήρωσε το μάρμαρο για το "στραπάτσο" στην Aba Liga.

Δεν θα είναι όμως ο μοναδικός. Πέραν των ψιθύρων που ακούγονται εδώ και καιρό για τον Τέιλορ Ρότσεστι, η ίδια η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα έθεσε θέμα για τον Μίλκο Μπιέλιτσα. " Δεδομένου ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ξεκίνησαν συζητήσεις για τη θέση του στην ομάδα, αφού το τελευταίο διάστημα η απόδοσή του στα σημαντικά παιχνίδια ήταν απροσδόκητα χαμηλή", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σερβικός σύλλογος.

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστή η επιστροφή των Αλέκσα Ραντάνοφ και Φίλιπ Τσόβιτς με φόντο τα playoffs του σερβικού πρωταθλήματος, το οποίο δεν έχει την παραμικρή λάμψη.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ