EUROLEAGUE

Αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα ο Μπιέλιτσα

Αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα ο Μπιέλιτσα
KK CRVENA ZVEZDA

Ο Μίλκο Μπιέλιτσα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους πρωταθλητές Σερβίας.

Ο Ντίλαν Ένις μετά την απώλεια του τίτλου της ABA Liga αποτέλεσε τον πρώτο παίκτη που αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα , ενώ ο δεύτερος αναμένεται να είναι Μίλκο Μπιέλιτσα, καθώς φαίνεται πώς έχει παρθεί η οριστική απόφαση για να χωρίσουν οι δρόμοι του με τους πρωταθλητές Σερβίας.

Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ - σέντερ (2.07μ.), όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της σερβικής Novosti, σύντομα θα αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportando" ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι είτε στην Τουρκία, είτε στην Ισπανία,

Ο Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς μάλιστα ρωτήθηκε για... το status του Μίλκο Μπιέλιτσα. "Θα γνωρίζουμε σε δύο ημέρες", είπε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα αναφερόμενος στον Μίλκο Μπιέλιτσα, ο οποίος στην EuroLeague της φετινής σεζόν είχε μέσο όρο 9,2 πόντους, 3,7 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 0,4 κλεψίματα, 0,7 λάθη και 0,2 τάπες.

Photo credits: KK Crvena zvezda

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ