EUROLEAGUE

Απολογήθηκε ο Γιόβιτς για τα βήματα με την ΤΣΣΚΑ

Απολογήθηκε ο Γιόβιτς για τα βήματα με την ΤΣΣΚΑ

Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία να φύγει με το "διπλό" από την Mega Sports Arena και ο Στέφαν Γιόβιτς απολογήθηκε για τα βήματα στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (PHOTOS)!

Ο Ερυθρός Αστέρας... φλέρταρε με το break στην Mega Sports Arena της Μόσχας ωστόσο ο Στέφαν Γιόβιτς δεν κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στους Σέρβους που πλέον βρίσκονται στο 0-2 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Το παιχνίδι στη ρώσικη πρωτεύουσα είχε συγκλονιστική εξέλιξη στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Τεόντοσιτς πέτυχε το κρίσιμο τρίποντο για το 77-75 ωστόσο ο Κίνσεϊ είχε 1/2 βολές στα 22.2" για το τέλος (77-76). Ο Ντε Κολό αστόχησε σε λέι απ ενώ οι Σέρβοι έχασαν τεράστια ευκαιρία αφού ο Γιόβιτς έκανε βήματα στα 2.9" υπό την πίεση του Κάιλ Χάινς! Εν συνεχεία ο Αντρέι Βοροντσέβιτς είχε 0/2 βολές στο τέλος κι έτσι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε με σκορ 77-76 ενώ θέλει να "κλειδώσει" την πρόκριση στο Final Four στην Kombank Arena, το βράδυ της Δευτέρας (18/4, 21:45).

"Ήθελα τόσο πολύ τη νίκη όσο κι εσείς, οι φίλαθλοί μας! Τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Λυπάμαι γι' αυτό" ήταν το μήνυμα του Σέρβου γκαρντ στο Instagram. Παρεμπιπτόντως, ο Γιόβιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην "ομάδα του στρατού", έχοντας 16 πόντους με 2/2 βολές, 2/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

"Ο Γιόβιτς είχε την κατοχή στην τελευταία επίθεση επειδή ήταν σε εξαιρετική κατάσταση σε εκείνο το σημείο! Ήταν μια λογική απόφαση, το γεγονός να βρεθεί η μπάλα στα χέρια του. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι" εξήγησε στη συνέχεια ο κόουτς Ράντονιτς για την απόφασή του να δώσει στον Σέρβο γκαρντ την τελευταία επίθεση.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα του Game 2 στη Μόσχα

Zeleo sam pobedu koliko i vi svi navijaci, ali ispalo je drugacije..Izvinite zbog toga

A photo posted by Stefan Jovic (@stefanjovic24) on

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ