EUROLEAGUE

Απαγόρευση μεταγραφών στον Ερυθρό Αστέρα

Απαγόρευση μεταγραφών στον Ερυθρό Αστέρα

Η FIBA επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών στον Ερυθρό Αστέρα, λόγω παλαιότερων οφειλών στους Μάρκο Σιμόνοβιτς, Ράσκο Κάτιτς και Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς! Τι δήλωσε ο πρόεδρος των Σέρβων, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Το BAT δικαίωσε τους Μάρκο Σιμόνοβιτς, Ράσκο Κάτιτς και Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς στη δικαστική διαμάχη με τον Ερυθρό Αστέρα για παλαιότερες οφειλές κι έτσι η FIBA επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα του Βελιγραδίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας χρωστάει στους παραπάνω παίκτες μισθούς τεσσάρων και πέντε μηνών από τη σεζόν 2013-14. Η ποινή ισχύει από την 1η Ιουλίου ενώ ο πρόεδρος Νεμπόισα Τσόβιτς εξήγησε ότι θα βρεθεί άμεσα λύση.

"Αυτό που συνέβη με το BAT δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Ήταν μια εξέλιξη που δεν μας προκάλεσε έκπληξη. Αφορά παλαιότερα χρέη προς τον Κάτιτς, τον Σιμόνοβιτς και τον Ντραγκίσεβιτς. Ο κόσμος πιστεύει ότι ο Ερυθρός Αστέρας ελέγχει τα πάντα στη Σερβία και ότι έχει όλα τα λεφτά του... κόσμου όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Αν ήταν, δεν θα είχαμε αυτά τα προβλήματα.

Η ομάδα προέρχεται από την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουμε και να κλάψουμε τώρα! Η προτεραιότητά μας τα προηγούμενα χρόνια ήταν να σώσουμε τον Ερυθρό Αστέρα από την καταστροφή και τα χρέη (σ.σ. ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, πριν από τη συγχώνευση με τη Ζελέζνικ). Το πετύχαμε. Θα βρούμε τρόπο να λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνονται οι φίλαθλοί μας" εξήγησε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ