EUROLEAGUE

Άντιτς: "Προτίμησα την χαρά του παιχνιδιού από τα λεφτά"

Άντιτς: "Προτίμησα την χαρά του παιχνιδιού από τα λεφτά"

Ο Πέρο Άντιτς τόνισε πως επέστρεψε με λίγα χρήματα στον Ερυθρό Αστέρα, αφήνοντας αρκετά λεφτά, καθώς ήθελε να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα έχει ενεργό χρόνο συμμετοχής.

Ο Πέρο Άντιτς επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα ύστερα από 10 χρόνια. Σε δηλώσεις του για την συγκεκριμένη του απόφαση, τόνισε πως άφησε αρκετά λεφτά, καθώς προτίμησε να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο που θα έχει ενεργό χρόνο συμμετοχής, επισημαίνοντας πως θα μπορούσε να έχει πενταπλάσιες αποδοχές στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο Πέρο Άντιτς σχολίασε τα εξής: "Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, ήθελε την καλύτερη λύση για εμένα. Είχα ένα εγγυημένο συμβόλαιο, αλλά παράλληλα και ένα δίλημμα. Να μείνω σε ένα πλούσιο συμβόλαιο η να παίζω περισσότερο και να είμαι χαρούμενος κάπου αλλού. Προτίμησα την χαρά του παιχνιδιού από τα λεφτά.

Όταν μου παρουσιάστηκε η δυνατότητα να παίξω στον Ερυθρό Αστέρα, δεν έκανα δεύτερες σκέψεις. Θα μπορούσα να είχα κάνει μία καλύτερη οικονομικά συμφωνία, με άλλη ομάδα σε επίπεδο EuroLeague. Θα μπορούσα να βρω τα πενταπλάσια χρήματα στην Κίνα, αλλά πάντα ήθελα να αγωνιστώ και να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα.

Τα όσα ακούγονται για το κόστος της μετακίνησης μου από την Φενέρμπαχτσε στον Ερυθρό Αστέρα είναι αστεία. Είμαι από τους πιο χαμηλόμισθους παίκτες στην ομάδα. Δεν ήρθα για να βγάλω χρήματα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά για να βοηθήσω όσο μπορώ. Επέστρεψα σπίτι μου'".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ