EUROLEAGUE

Άντιτς και Ντάνγκουμπιτς εκτός μάχης με Παναθηναϊκό

Άντιτς και Ντάνγκουμπιτς εκτός μάχης με Παναθηναϊκό

Ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει τα ρέστα του για τα playoffs απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (20/3, 21:15), δίχως τους Πέρο Άντιτς και Νέμανια Ντάνγκουμπιτς στη σύνθεσή του. Οι ατάκες του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς για την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ είναι το σημαντικότερο της σεζόν για τον Ερυθρό Αστέρα, αφού σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες να προλάβει την οκτάδα. Ειδάλλως, θα αναζητά ένα θαύμα για να βρίσκεται στα playoffs.

Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" αναγνωρίζει την κρισιμότητα της αναμέτρησης, καλείται όμως να καταστρώσει τα πλάνα του δίχως τον Πέρο Άντιτς και τον Νέμανια Ντάνγκουμπιτς. Δύο παίκτες που έχουν προσφέρει σημαντικά φέτος στη σερβική ομάδα, με τον δεύτερο να αποτελεί άλλωστε σταθερή επιλογή στην αρχική πεντάδα.

" Θα πάμε στην Αθήνα με στόχο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι", σημείωσε ο Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για την ελληνική πρωτεύουσα, πριν προσθέσει πως " ο Παναθηναϊκός Superfoods παίζει καλά, προέρχεται από μια σπουδαία νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα. Έχει πολύ δυνατή έδρα, την οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στην προσπάθεια που κάνει για την οκτάδα. Μπορεί να έχουμε απουσίες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πάμε δίχως τη φιλοδοξία να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ