EUROLEAGUE

Ανησυχία για Γιόβιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Ανησυχία για Γιόβιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Στέφαν Γιόβιτς συνεχίζει να απέχει από τις προπονήσεις του Ερυθρού Αστέρα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση, ενώ τέθηκε από τώρα εκτός για τον "τελικό" με τη Νταρουσάφακα την τελευταία αγωνιστική της EuroLeague.

Οι ενοχλήσεις στη μέση εξακολουθούν να υπάρχουν για τον Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος παραμένει εκτός δράσης σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν για τον Ερυθρό Αστέρα, όταν εν πολλοίς "παίζεται" το μέλλον της ομάδας σε Αδριατική Λίγκα και EuroLeague.

Όπως ανακοίνωσε ο προπονητής των Πρωταθλητών Σερβίας, Ντέγιαν Ράντονιτς, ο Γιόβιτς μετέβη στο Μόναχο προκειμένου να εξεταστεί από έναν εξειδικευμένο γιατρό πάνω σε αυτό το θέμα. Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο βασικός πλέι-μέικερ της ομάδας δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον τρίτο ημιτελικό της Αδριατικής Λίγκας στις 4 Απριλίου κόντρα στη Μπούντουσνοστ του Ηλία Ζούρου (όπου ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για τον Τελικό), αλλά ούτε και στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στη Νταρουσάφακα (7 Απριλίου) ο νικητής του οποίου θα κατακτήσει την 8η θέση και προκριθεί στα playoffs της EuroLeague.

Την φετινή σεζόν ο Γιόβιτς έχει 7.5 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague σε 23 αγώνες.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ