EUROLEAGUE

Τόμπκινς: "Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Καλάθης"

Τόμπκινς: "Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Καλάθης"
EUROLEAGUE.NET

Ο Τρέι Τόμπκινς αποθέωσε τον Νικ Καλάθη, σημείωσε την δύναμη της έδρας του Παναθηναϊκού Superfoods και τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει ό,τι καλύτερο για να πάρει μία νίκη στο ΟΑΚΑ.

Ο Τρέι Τόμπκινς εξήγησε πώς η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να κάνει το "μπρέικ" στην προημιτελική σιερά της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό Superfoods και στάθηκε στον Νικ Καλάθη, αλλά και στην ώθηση που δίνουν οι φίλοι των "πρασίνων" στην ομάδα τους.

"Προετοιμαζόμαστε για τα ματς των playoffs με τον Παναθηναϊκό. Έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι δύσκολο να νικήσουμε σε αυτό το περιβάλλον. Είχαμε ηττηθεί εκεί με δύο πόντους. Σκοπεύουμε να πάμε εκεί και να παλέψουμε με ό,τι έχουμε. Έχουν μία δυνατή ομάδα και ένα παθιασμένο κοινό. Έχουν μία από τις πιο δυνατές έδρες στην EuroLeague και είναι δύσκολο να νικήσεις εκεί. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί και να έχουμε προετοιμαστεί για οτιδήποτε", ανέφερε αρχικά ο 28χρονος φόργουορντ σε video που δημοσίευσε η EuroLeague ενόψει του πρώτου αγώνα της σειράς (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr), ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να βγάλουν γρήγορα plays, έχει έναν από τους καλύτερος πόιντ γκαρντ της EuroLeague (σ.σ. τον Νικ Καλάθη) και ψηλούς, δυνατούς και αθλητικούς παίκτες. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Πρέπει να νικήσουμε τουλάχιστον σε ένα παιχνίδι εκεί (σ.σ. στο ΟΑΚΑ) για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας και ευελπιστούμε να τελειώσουμε την δουλειά στη Μαδρίτη".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ