EUROLEAGUE

Το πλάνο του Λάσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Το πλάνο του Λάσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η χρονιά έκλεισε με απογοητευτικό τρόπο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κοιτάζει την επόμενη μέρα για να επιστρέψει στην κορυφή της Liga Endesa. Ο Πάμπλο Λάσο ανακατεύει την τράπουλα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να κλείσει με θετικό πρόσημο τη φετινή αγωνιστική περίοδο, από την στιγμή που απέτυχε στους δύο βασικούς στόχους της: την Turkish Airlines EuroLeague και τη Liga Endesa. Η "Βασίλισσα" απέτυχε στο Final Four, κι ακολούθως ήρθε η κατάρρευση -τόσο αγωνιστική, όσο κυρίως ψυχολογική.

Παρά την απογοήτευση που υπάρχει, ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει, με την "AS" να ενημερώνει για τα πρώτα πράγματα που έχει στο μυαλό του ο Πάμπλο Λάσο. Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας φέρεται να έχει καταστήσει σαφές πως ο Ντοντέι Ντρέιπερ θα πει "αντίο", αφού φέτος δεν προσέφερε αυτά που προσδοκούσαν στη Μαδρίτη. Ενδεχομένως βέβαια επειδή ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, δικαιώνοντας τον προπονητή του για την απόφαση να τον μετατρέψει στον έκτο παίκτη της "Βασίλισσας".

Από εκεί και πέρα, ο Φελίπε Ρέγιες θα υπογράψει νέο μονοετές (κατά τα φαινόμενα) συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, ενώ ο Φακούντο Καμπάσο αναμένεται να επιστρέψει για να αποκτήσει ρόλο στο ροτέισον. Τέλος, στην πρώτη ομάδα θα προωθηθούν οι Σαντιάγκο Γιούστα και Ντίνο Ράντονσιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ