EUROLEAGUE

Το δώρο του Ντόντσιτς στον Φορτούνη

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Ντόντσιτς έστειλε ένα... ιδιαίτερο δώρο στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έσπευσε να κάνει τα αποκαλυπτήρια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο παρελθόν, ο Λούκα Ντόντσιτς έχει δηλώσει πως ο Βασίλης Σπανούλης ήταν το είδωλό του όσο προσπαθούσε να αναρριχηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης -μέχρι να φτάσει στο σημείο να είναι το Νο1 στην ισπανική ομάδα. Για... χάρη του μάλιστα επέλεξε το "7" ως αριθμό φανέλας.

Πλέον, οι σχέσεις του με τους παίκτες του Ολυμπιακού μοιάζει να πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Δεν αναφερόμαστε στο μπασκετικό τμήμα των "ερυθρολεύκων", αλλά στο ποδοσφαιρικό και συγκεκριμένα στον Κώστα Φορτούνη. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακούς αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το δώρο που του έκανε ο σούπερ σταρ της "Βασίλισσας", με ιδιόχειρη αφιέρωση.

Πολλάκις ο διεθνής παίκτης έχει δείξει την αγάπη του για την πορτοκαλί μπάλα, φροντίζοντας πλέον να εντάξει ένα συλλεκτικό κομμάτι στην προσωπική του συλλογή. Μην ξεχνάμε πως από του χρόνου ο 19χρονος γκαρντ θα βρίσκεται στο ΝΒΑ.

Το δώρο του Ντόντσιτς στον Φορτούνη
TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ