EUROLEAGUE

Το "αντίο" του Ματσιούλις στην Ρεάλ

Το "αντίο" του Ματσιούλις στην Ρεάλ
EUROKINISSI

Ο Γιόνας Ματσιούλις αποχαιρέτησε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών σε Facebook και Instagram την Ρεάλ, ευχαριστώντας τους Μαδριλένους για τα 3 1/2 χρόνια που πέρασε φορώντας την φανέλα της ομάδας.

Ο Γιόνας Ματσιούλις έμεινε 3 1/2 σεζόν στην Ρεάλ. Προτίμησε λοιπόν να εστιάσει στις καλές στιγμές που έζησε στην Μαδρίτη στο "αντίο" του στους φίλους της ομάδας μετά την αποδέσμευσή του από τους Μαδριλένους .

Με ένα μήνυμα και μία φωτογραφία που πόσταρε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook και το Instagram ο Ματσιούλις αποχαιρέτησε με τον τρόπο του την Ρεάλ, ευχαριστώντας την για όσα του πρόσφερε.

Αναλυτικά το κείμενο του Λιθουανού φόργουορντ:

“Σήμερα είναι μία σκληρή και πραγματικά δύσκολη ημέρα για εμένα επειδή με τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίσαν οι δρόμοι μας. Είναι σίγουρα μία στενάχωρη στιγμή και ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση διότι όλα αυτά τα χρόνια οι προπονητές, οι παίκτες και όλοι οι υπάλληλοι του συλλόγου είχαν γίνει οικογένεια μου. Όλοι αυτοί αλλά και οι φίλαθλοι έκαναν εμένα και την οικογένεια μου να νιώθουμε σαν να είναι σπίτι μας και μας βοήθησαν να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Ήταν 3 1/2 αξέχαστα χρόνια στα οποία καταφέραμε να πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους και να ζήσω μερικές σπουδαίες στιγμές.

Για όλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ και τον Αλμπέρτο Ερέρος για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου σε αυτή την περίοδο, τους προπονητές και τον κόσμο που στήριξε την ομάδα. Ευχαριστώ και τα ΜΜΕ. Σας ευχαριστώ όλους. Κέρδισα τίτλους, φίλους και αναμνήσεις που θα έχω πάντα μαζί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πέρασμα μου από αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Καλή τύχη και… #HalaMadrid!”.

Δείτε το σχετικό post:

Το "αντίο" του Ματσιούλις στην Ρεάλ
TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ