EUROLEAGUE

Ταβάρες: "Καθόμουν κάτω από ένα δέντρο στο Πράσινο Ακρωτήρι και..."

ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την δήλωση της βραδιάς έκανε ο ύψους 2μ.21 σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γουόλτερ Ταβάρες, μετά την νίκη της ομάδας του επί της Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Final Four του Βελιγραδίου.

Στα 26 του χρόνια, ο Γούολτερ Ταβάρες δεν έχει παίξει το μπάσκετ που όλοι περίμεναν από εκείνον όταν τον έβλεπαν να κάνει τα πρώτα του βήματα στην Γκραν Κανάρια. Ο θηριώδης ύψους 2μ.21 σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε τη σεζόν 2017/18 στους Cleveland Cavaliers και την ολοκλήρωσε στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αντικατέστησε τον Όγκνιεν Κούζμιτς που τραυματίστηκε σοβαρά στην αρχή της περιόδου και έχασε το υπόλοιπό της.

Οι άνθρωποι της Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2018 δεν κάλυψαν εκ των έσω το κενό που άφησε με τον τραυματισμό του ο Κούζμιτς. Επένδυσαν στο ύψος και την σκληράδα του Ταβάρες και εκείνος έκανε αρκετά καλή δουλειά (6.5 πόντοι με 68.2% στα δίποντα και 62.3% στις βολές, 5.3 ριμπάουντ και 1.5 κοψίματα ανά 17.26 συμμετοχής) για να βάλει το λιθαράκι του και να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Μετά το φινάλε του τελικού με την Φενέρμπαχτσε , ο ψηλός από το Πράσινο Ακρωτήρι έκανε και την δήλωση της βραδιάς: " Ποιος να μου το έλεγε... Ήμουν στους δρόμους του Πράσινου Ακρωτηρίου, καθόμουν κάτω από ένα δέντρο και αισθανόμουν βαρεμάρα... Τώρα, λίγα χρόνια μετά, βρίσκομαι εδώ. Είναι απίστευτο. Έβαλα τις δύο βολές, γιατί όταν αστοχώ, οι συμπαίκτες μου με χτυπούν! Φυσικά και το σκέφτηκα, έπρεπε να το αποφύγω. Είναι η πρώτη φορά που φτάνω σε μια τέτοια επιτυχία, οπότε θα την πανηγυρίσω και θα την γιορτάσω".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ