EUROLEAGUE

Στο κυνήγι του διαδόχου του Ντόντσιτς η Ρεάλ Μαδρίτης

Στο κυνήγι του διαδόχου του Ντόντσιτς η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λούκα Ντόντσιτς μαζεύει τις βαλίτσες του και προετοιμάζεται για το ΝΒΑ, όμως οι παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησαν έναν 14χρονο που ελπίζουν πως θα εξελιχθεί στον διάδοχο του Σλοβένου περιφερειακού.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, από τον πρόεδρο μέχρι τον προπονητή και τον τελευταίο αναπληρωματικό της ομάδας, γνωρίζουν πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Λούκα Ντόντσιτς θα τους αποχαιρετήσει για να μετακομίσει στο ΝΒΑ.

Πιθανό νούμερο 1 στο NBA Draft 2018, ο Σλοβένος θα βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου και ανεξάρτητα με την κατάληξη της χρονιάς, είναι σίγουρο πως δεν θα τον βλέπουμε στα μέρη μας από την περίοδο 2018/19 κι έπειτα.

Γι' αυτό και οι παράγοντες της Ρεάλ έχουν ξεχυθεί στο κυνήγι του διαδόχου του. Παραδοσιακά δυνατοί σε κάθε είδους "παιδομάζωμα", οι Μαδριλένοι ολοκλήρωσαν μια κίνηση που ελπίζουν πως θα τους δικαιώσει.

Συγκεκριμένα, απέκτησαν από την Στέλα Ατζούρα τον 14χρονο Ματέο Σπανιόλο, έναν ύψους 1μ.90 περιφερειακό σκόρερ, που λέγεται πως έχει τις δυνατότητες για να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους. Χρειάζεται, φυσικά, πολλή δουλειά όμως στην Ρεάλ είδαν στο παιχνίδι του χαρακτηριστικά που τους ενθουσίασαν με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ