EUROLEAGUE

Στη Ρεάλ ως τα 37 του, ο Ρέγιες!

Στη Ρεάλ ως τα 37 του, ο Ρέγιες!

Ο Φελίπε Ρέγιες είναι κάτι παραπάνω από αρχηγός για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε σήμερα (27/6) στους πρωταθλητές Ευρώπης, θα συμπληρώσει αισίως 13 σερί χρόνια στη "Βασίλισσα"!

Ο Φελίπε Ρέγιες παραμένει στο πιο υψηλό επίπεδο, όντας ακόμα κομβικός για την ομάδα του κι όχι ένας 35χρονος βετεράνος που ζει με τα κατορθώματα του παρελθόντος.

Ο αντιστάρ στη Ρεάλ του Ρούντι, του Ροντρίγκεθ και του Γιουλ. Ένας τύπος ανθεκτικός στις κακουχίες, πιο σκληρός, πιο δυνατός πνευματικά από πολλούς παίκτες που πέρασαν από τη Μαδρίτη τα τελευταία χρόνια, επειδή ακριβώς χρειάστηκε να τα εξασκήσει όλα αυτά για να κάνει καριέρα.

Σήμερα (27/6) η "Βασίλισσα" ενημέρωσε ότι ο 35χρονος αρχηγός της έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα για άλλα δυο χρόνια!

"Το όνειρό μου είναι να κρεμάσω τη φανέλα μου ως αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η καλύτερη της καριέρας μου! Θα θυμάμαι για πάντα ότι τη χρονιά που γεννήθηκε η κόρη μου, κατέκτησα τέσσερις τίτλους και την πρώτη μου Euroleague. Ελπίζω, βέβαια, να μην είναι η τελευταία" εξήγησε ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ