EUROLEAGUE

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο "νέος Γκαρμπαχόσα"

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο "νέος Γκαρμπαχόσα"
DAVID GRAU LLINARES WWW.DAVIDGRAU.CAT

Η Μπανταλόνα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Άλεξ Σουάρεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το προφίλ του 22χρονου φόργουορντ, που χαρακτηρίζεται ως ο επόμενος Χόρχε Γκαρμπαχόσα.

Μέσα σε όλα και τις ηχηρές μεταγραφές, η Ρεάλ Μαδρίτης φρόντισε να ενισχυθεί με έναν εκκολαπτόμενο αστέρα. Ως τέτοιος λογίζεται άλλωστε ο Άλεξ Σουάρεθ, που θα φορά τη φανέλα των "μερένχες" τα επόμενα χρόνια -όπως ανακοίνωσε η Μπανταλόνα.

Η μεταγραφή του 22χρονου φόργουορντ ανακοινώθηκε από την πρώην, πλέον, ομάδα του, η οποία χάνει ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά της στοιχεία. Γιατί ο ύψους 2μ04 φόργουορντ ήταν ίσως ό,τι καλύτερο είχε να πουλήσει η Μπανταλόνα. Η "Βασίλισσα" τον είχε από νωρίς στο "στόχαστρό" της και "χτύπησε" την κατάλληλη στιγμή, για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε 4.7 πόντους και 1.4 ριμπάουντ στα 11.8 λεπτά συμμετοχής που είχε κατά μέσο όρο στη Liga Endesa.

Το ντεμπούτο του (πάτησε το παρκέ για 40'') στο ισπανικό πρωτάθλημα έγινε στις 30 Ιανουαρίου 2011 απέναντι στη Μενόρκα, ενώ ήταν ακόμη ανήλικος (σ.σ.: έχει γεννηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 1993).

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ