EUROLEAGUE

Σπάει τα κοντέρ ο Κάρολ

Σπάει τα κοντέρ ο Κάρολ

Ο Τζέι Σι Κάρολ αναμένεται να γράψει ιστορία σήμερα (24/11) το βράδυ στον αγώνα με την Ούνικς, αφού μόλις πατήσει παρκέ θα γίνει ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Ρεάλ!

Όταν ο Τζέι Σι Κάρολ υπέγραφε το καλοκαίρι του 2011 συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης μάλλον λίγοι θα περίμεναν αυτό που θα ακολουθούσε, πόσο μάλλον να έγραφε κάποια στιγμή ιστορία. Κι όμως, ο Αμερικανός με το διαβατήριο από το Αζερμπαϊτζάν είναι έτοιμος να περάσει στο Πάνθεον των παικτών της ομάδας.

Στον σημερινό αγώνα της Ρεάλ με την Ούνικς λοιπόν ο Κάρολ αναμένεται να γράψει ιστορία. Ο λόγος; Αυτή θα είναι η 364η συμμετοχή του με την φανέλα των Μαδριλένων, με τον ταλαντούχο γκαρντ να είναι πλέον μαζί με τον Ρέτζι Μπούλοκ οι ξένοι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας! Όπως γίνεται σαφές - και δεδομένου ότι η σεζόν βρίσκεται ακόμα σχεδόν στο ξεκίνημά της - αν όλα πάνε καλά τότε ο Κάρολ δεν θα ξεπεράσει απλώς τον Μπούλοκ, αλλά είναι πολύ πιθανό να γίνει και ο πρώτος ξένος παίκτης της Ρεάλ που θα σπάσει το φράγμα των 400 συμμετοχών κάποια στιγμή.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ