EUROLEAGUE

Σέρχιο, ο πρώτος της τριάδας

Σέρχιο, ο πρώτος της τριάδας

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είχε την τιμητική του σήμερα (12/6), οπότε και η Euroleague δημοσίευσε το αφιέρωμα που έκανε για τον "μούσια" της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε πέντε χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας προς την ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι ένας από τους τρεις παίκτες της "Βασίλισσας" που είχαν συμμετοχή στα τέσσερα τελευταία Final Four, με τον ρόλο του στα περισσότερα παιχνίδια να αφορά την είσοδό του στο παρκέ από τον πάγκο. Πέρσι (2013-'14) μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Euroleague.

Φέτος ήταν ο δεύτερος σκόρερ και πασέρ της Ρεάλ Μαδρίτης, όντας ο τρίτος σε χρόνο συμμετοχής παίκτης της ομάδας. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ υπήρξε πρωταγωνιστής στις νίκες των Ισπανώ στο Final Four, ειδικά χάρη στη δημιουργία του στο τέταρτο δεκάλεπτο του τελικού με τον Ολυμπιακό. Μαζί με τους Σέρχιο Γιούλ και Αντρές Νοτσιόνι ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του ένατου ευρωπαϊκού τροπαίου.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ