EUROLEAGUE

Σάντσεθ για Ντόνσιτς: "Αν θέλει, θα μείνει για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Σάντσεθ για Ντόνσιτς: "Αν θέλει, θα μείνει για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο Λούκα Ντόνσιτς ακούει τις Σειρήνες του ΝΒΑ να ηχούν δυνατά στα αυτιά του, κάτι που καθιστά αβέβαιη την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 2018, όπως εξήγησε κι ο Αθλητικός Διευθυντής της "Βασίλισσας".

Το μέλλον του Λούκα Ντόνσιτς αποτελεί το talk of the town στη Μαδρίτη , από τη στιγμή που ο 17χρονος πλεϊμέικερ δείχνει ικανός να μετακομίσει άμεσα στο ΝΒΑ. Το 2018 θα είναι διαθέσιμος για το Draft, οπότε όλοι περιμένουν να κάνει το άλμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Κι αυτό είναι κάτι που έχουν ήδη στο μυαλό τους στη "Βασίλισσα". Το ξέρουν καλύτερα απ όλους άλλωστε ότι το "αστεράκι" που έχουν στη σύνθεσή τους, δεν προβλέπεται να μείνει για πολλά χρόνια στην Ευρώπη. Το ΝΒΑ έχει ήδη απευθύνει το κάλεσμά του.

Όπως εξήγησε μάλιστα ο Αθλητικός Διευθυντής της "Βασίλισσας", Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser": " Αν θέλει, μπορεί να μείνει εδώ για πάντα. Απολαμβάνουμε που τον βλέπουμε στην ομάδα μαζί μας". Βέβαια αυτό δεν είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων για τον Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος " θα πω χωρίς περιστροφές πως ο Λούκα θα είναι εδώ φέτος και του χρόνου. Μετά το 2018 θα πρέπει να μιλήσουμε για να δούμε τι είναι καλύτερο για εκείνον, κάνοντας προσπάθεια να τον κρατήσουμε κοντά μας".

Από εκεί και πέρα, απέφυγε να αναφερθεί σε οτιδήποτε άλλο αφορά στο ρόστερ της ομάδας του Πάμπλο Λάσο: " Προτιμούμε να πάμε βήμα βήμα. Σε φυσιολογικές συνθήκες κοιτάμε ήδη για παίκτες εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Παρότι είμαστε πάντα ενεργοί στην αγορά, αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαστε τόσο έντονα", ενώ πρόσθεσε αναφερόμενος στον Άντονι Ράντολφ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι: " Θέλουμε να μείνει κοντά μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από εκείνον και την προσφορά του".

Όσο για τις δύο παλιές καραβάνες της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Σέρχιο Γιουλ και τον Φελίπε Ρέγιες; " Ποτέ δεν διαπραγματευτήκαμε με τον Φελίπε. Θα είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο θέλει", δήλωσε αρχικά και κατέληξε αναφερόμενος στον Σέρχιο Γιουλ: " Είναι χαρούμενος εδώ και πιστεύω ότι θα μείνει εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας του".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ