EUROLEAGUE

Ρούντι: "Να κάνουμε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ"

Ρούντι: "Να κάνουμε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ"
EUROLEAGUE

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δήλωσε πως η Ρεάλ θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη σε έναν από τους δύο πρώτους αγώνες της σειράς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ωστόσο παραδέχθηκε ότι αυτό θα είναι δύσκολο.

Η Ρεάλ εμφανίζεται πανέτοιμη για την σειρά με τον Παναθηναϊκό, η οποία ξεκινάει αύριο (17/4, 21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) με τους "πράσινους" να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Το γεγονός αυτό είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος με δηλώσεις του σε ισπανικό μέσο τόνισε ότι η Ρεάλ θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.

" Θα είναι μία δύσκολη σειρά, αρχικά γιατί η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο ΟΑΚΑ το κάνει ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα στην Ευρώπη. Είναι περίεργη η ατμόσφαιρα εκεί και αυτό συνήθως βοηθάει τους παίκτες του Παναθηναϊκού να παίζουν πιο δυνατά, με πολλές αλλαγές στα σκριν, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα σε εμάς" δήλωσε αρχικά ο Φερνάντεθ, για να συμπληρώσει: " Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και την σειρά, ξέροντας τα δυνατά μας σημεία, τα οποία θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Νομίζω ότι ο πρώτος αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Αν τους αιφνιδιάσουμε εκεί, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες. Πρέπει να πάρουμε έστω μία νίκη σε αυτά τα δύο παιχνίδια, για να κλείσουμε την σειρά στη Μαδρίτη και να προκριθούμε στο Final Four".

Αναφερομενος στο κλείσιμο των δηλώσεών του στο κατά πόσο η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και η πίεση μπορεί να επηρεάσει την Ρεάλ, ο Φερνάντεθ ήταν ξεκάθαρος: " Στα playoffs δεν έχεις περιθώριο να διστάσεις. Είναι μία σειρά που πρέπει να δειξεις χαρακτήρα. Το καλό για εμάς είναι ότι έχουμε αρκετούς παίκτες που έχουν δείξει ότι δεν φοβούνται. Παίκτες που μπορεί να παλεύουν για κάθε μπάλα για πέντε λεπτά πριν ζητήσουν αλλαγή επειδή δεν αντέχουν άλλο, γνωρίζοντας ότι πίσω τους υπάρχει ένας παίκτης που θα κάνει ακριβώς το ίδιο".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ