EUROLEAGUE

Ροντρίγκεθ: "Θέλουμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους"

Ροντρίγκεθ: "Θέλουμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους"

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στο Σάο Πάολο για να παίξουν στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων και οι δυο αστέρες της Ρεάλ, ο Ροντρίγκεθ και ο Ρούντι μίλησαν για τουσ στόχους της ομάδας.

Κατέκτησαν τα πάντα, Liga Endesa, Super Copa, Copa del Rey και φυσικά Euroleague. Επόμενος στόχος της "βασίλισσας" είναι η κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων.

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Eurobasket, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης και μίλησαν για τους στόχους της ομάδας τους.

Ο Ροντρίγκεθ μιλώντας για τον τελικό στο Παγκόσμιο Συλλόγων είπε πως είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο της Ρεάλ, μετά την Ευρωλίγκα να κατακτήσουν και αυτό το τρόπαιο. Ερωτηθείς για την μετάβασή του από την Εθνική Ισπανίας στη Ρεάλ τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έναν κορμό Ισπανών παικτών που όλοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλο πολύ καλά και η μετάβαση ήταν πολύ εύκολη.

Με τη σειρά του ο Ρούντι Φερνάντεθ είπε πως είναι η πρώτη φορά που δεν λείπει κανένας από την ομάδα στην προετοιμασία και έχουν ως στόχο να κάνουν αντίστοιχη χρονιά με την περσινή. Αναφερόμενος στον τραυματισμό του δήλωσε πως σιγά σιγά νιώθει καλύτερα και δουλεύει με τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς για να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ