EUROLEAGUE

Ροντρίγκεθ: "Περιμένω την καλύτερη διαιτησία!"

Ροντρίγκεθ: "Περιμένω την καλύτερη διαιτησία!"

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της Ρεάλ πριν από την do-or-die αναμέτρηση με τη Χίμκι ενώ αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που έχουν οι Μαδριλένοι από τους διαιτητές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα πλέι οφ της Euroleague στην αναμέτρηση με τη Χίμκι (7/4, 21:45) αφού το τρίποντο του Νταβίς Μπερτάνς στα 2.3" του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα άλλαξε τα... πλάνα της "Βασίλισσας".

Πλέον η ομάδα του Πάμπλο Λάσο προκρίνεται μόνο αν νικήσει τη Χίμκι στο Barclaycard Center της ισπανικής πρωτεύουσας. Και αυτό υπό προϋποθέσεις. Για να μείνει εκτός, σε περίπτωση που κάνει το χρέος της απέναντι στους Μοσχοβίτες, δεν θα πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα τη Ζάλγκιρις, αντίστοιχα.

O Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε στην ισπανική τηλεόραση για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια των Μαδριλένων πριν από τον "τελικό" με τη Χίμκι, παραδέχτηκε ότι οι Ρώσοι θα έλθουν στην ισπανική πρωτεύουσα με την καλύτερη ψυχολογία μετά το +32 επί του Ολυμπιακού ενώ αναφέρθηκε στη διαιτησία.

"Σύμφωνοι, η Ρεάλ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση ωστόσο υπάρχει τεράστιο κίνητρο και μεγάλη αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια μας! Γνωρίζουμε τη σημασία του ματς της Πέμπτης με τη Χίμκι στη Μαδρίτη. Τα πράγματα είναι, όντως, περίεργα αφού τα προηγούμενα χρόνια διεκδικούσαμε το καλύτερο πλασάρισμα και πλέον παλεύουμε για την πρόκρισή μας! Έχουμε ζήσει δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν, ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις και περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι".

Ο Ροντρίγκεθ κλήθηκε να σχολιάσει το +32 της νίκης της Χίμκι επί του Ολυμπιακού: "Είδαμε το παιχνίδι της Χίμκι με τον Ολυμπιακό. Οι Ρώσοι θα έλθουν στη Μαδρίτη με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα όμως πρέπει να τους δείξουμε ότι είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και ότι το Palacio είναι το κάστρο μας! Πολλοί δεν υπολογίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρέπει να τους θυμίσουμε ότι είμαστε οι πρωταθλητές! Να κερδίσουμε το ματς και να προκριθούμε στα πλέι οφ. Αυτός είναι ο στόχος μας".

Παρεμπιπτόντως, ο Ισπανός γκαρντ αναφέρθηκε στη διαιτησία και το γεγονός ότι η Ρεάλ είναι πρώτη μεταξύ των ομάδων που συνεχίζουν στο Top-16 σε ό,τι αφορά τα αντιαθλητικά φάουλ και τις τεχνικές ποινές ! "Είναι αλήθεια ότι οι αριθμοί δείχνουν πως φέτος αντιμετωπίζουμε προβλήματα σε αυτό το κομμάτι. Περιμένουμε την καλύτερη διαιτησία την Πέμπτη, ώστε να ανταγωνιστούμε ίσος προς ίσο. Η διαιτησία είναι ένα περίπλοκο κεφάλαιο όμως ελπίζω να πάνε όλα καλά".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ