EUROLEAGUE

Ρεκόρ καριέρας ο Λούκα Ντόντσιτς στο ΣΕΦ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την πιο παραγωγική βραδιά της καριέρας του στη EuroLeague έζησε στο ΣΕΦ ο Λούκα Ντόντσιτς, απέναντι στην κορυφαία άμυνα της Ευρώπης. Δείτε τι έκανε ο 18χρονος Σλοβένος.

Κάθε εμφάνιση του, είναι και μια ξεχωριστή ιστορία. Στα 18 του χρόνια ο Λούκα Ντόντσιτς διανύει την τελευταία του σεζόν στην Ευρώπη πριν επιλεχθεί στο NBA Draft 2018, πιθανότατα στο νούμερο 1, οπότε δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα έχει το κοινό της ηπείρου για να τον απολαύσει.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού τον είδε ίσως για τελευταία φορά στο ΣΕΦ (εκτός αν οι δυο ομάδες παίξουν στα playoffs) και πραγματικά τον απόλαυσε, καθώς ο νεαρός Σλοβένος έκανε ρεκόρ καριέρας στον τομέα του σκοραρίσματος.

Σε 37 λεπτά συμμετοχής, ο Ντόντσιτς έβαλε 33 πόντους με 8/12 δίποντα, 4/9 τρίποντα και 4/6 βολές, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε μόλις ένα λάθος, για να συγκεντρώσει 36 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

One of a kind, που λένε και οι Αμερικανοί...

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ