EUROLEAGUE

Ρέγιες: "Πιστεύω ότι άξιζα να παίξω περισσότερο με Παναθηναϊκό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρότι είναι εκ των πρεσβύτερων παικτών της EuroLeague, ο Φελίπε Ρέγιες δήλωσε κάτι παραπάνω από ακμαίος σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό. Τόσο που ένιωσε... ριγμένος για τον χρόνο συμμετοχής του!

Το λέει η καρδούλα του! Ο Φελίπε Ρέγιες δεν είναι ένας ακόμη 38χρονος που κυκλοφορεί στα παρκέ της EuroLeague, είναι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτός στον οποίο οφείλει εν πολλοίς η ισπανική ομάδα την πρόκριση στο Final Four. Χάρη στη δική του σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs με τον Παναθηναϊκό Superfoods, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο κατάφερε να αλώσει το ΟΑΚΑ και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της -μετά το -28 του πρώτου αγώνα.

Πέντε μέρες μετά την εξασφάλιση της παρουσίας στο Βελιγράδι, ο αρχηγός και εμβληματική φιγούρα της "Βασίλισσας" μίλησε στον "Onda Madrid" για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό Superfoods, δηλώνοντας... ριγμένος για τον χρόνο συμμετοχής του (μεταξύ σοβαρού κι αστείου).

Αφού πρώτα άκουσε τον δημοσιογράφο του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού να τον αποθεώνει για την απόδοσή του στα τέσσερα παιχνίδια, όπου είχε 8.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 11'23'' συμμετοχής κατά μέσο όρο, απάντησε γελώντας πως " εσύ το λες αυτό".

Κι όταν έγινε επισήμανση πως δεν είναι εύκολο για κάποιον να του πει να σταματήσει από την δράση, δεδομένων όσων σπουδαίων κάνει ακόμη στο παρκέ, είπε: " Όχι, όχι. Έτσι είναι. Όταν μπαίνω στο γήπεδο, παίζω στο 100%. Είμαι ικανοποιημένος γιατί το έδειξα στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, παρά τον μικρό χρόνο συμμετοχής μου. Θα μου άρεσε να είχα παίξει παραπάνω, πιστεύω το άξιζα".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ