EUROLEAGUE

Ρέγιες: "Καμία άλλη ομάδα τόσο ψηλά με τα δικά μας προβλήματα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φελίπε Ρέγιες αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών της Ρεάλ Μαδρίτης, εστιάζοντας στην... ανθεκτικότητα όσων παραμένουν υγιείς.

Η αυλαία του α' γύρου πέφτει για τη Ρεάλ Μαδρίτης με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (28/12, 19:45), έξι μήνες μετά τη μεταξύ τους μονομαχία στον ημιτελικό του Final Four. Οι αναμνήσεις παραμένουν έντονες για τους παίκτες των δύο ομάδων, πλην όμως ο Φελίπε Ρέγιες δεν έχει διάθεση να μπερδέψει το τότε με το τώρα, αφού " μιλάμε για ένα ακόμη παιχνίδι στο πρόγραμμα, δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έγινε πέρσι στο Final Four".

Ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας πρόσθεσε επ' αυτού στη " Marca " πως " είναι διαφορετικές στιγμές, διαφορετικές συνθήκες, με διαφορετικούς παίκτες. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να είμαστε συνεπείς και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε".

Κι όλα αυτά, την στιγμή που η "Βασίλισσα" θα παραταχθεί για ένα ακόμη παιχνίδι με πολλές ελλείψεις στο ρόστερ της, λόγω των τραυματισμών που την έχουν πλήξει. Όπως σχολίασε ο ίδιος " άλλη ομάδα στη δική μας θέση δεν θα ήταν σε αυτή την κατάσταση, θα είχε καταρρεύσει από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Εμείς, είμαστε χαρούμενοι για την εικόνα που παρουσιάζουμε στο γήπεδο", ενώ πρόσθεσε πως " πιστεύω ότι ανταποκρινόμαστε πολύ καλά με βάση τις συνθήκες που έχουμε, διατηρούμε τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει, στις πρώτες θέσεις και σε ετοιμότητα να παλέψει σε κάθε παιχνίδι".

Όσο για τις ευχές που κλήθηκε να κάνει για το νέο έτος; Η υγεία ήταν το πρώτο και το τελευταίο πράγμα στο οποίο αναφέρθηκε, όχι από συνήθεια, αλλά από ανάγκη μετά απ όσα έχει περάσει η ομάδα του φέτος: " Το βασικό είναι να έχουμε την υγειά μας, να μην ταλαιπωρηθούμε τόσο από τραυματισμούς, και στο τέλος να καταφέρουμε να έχουμε επιτυχίες. Πέρσι κατακτήσαμε μόνο το Copa del Rey, αλλά φέτος ο στόχος μας είναι να πάρουμε όλους τους τίτλους. Ευελπιστώ πως το 2018 θα είναι καλύτερο για εμάς".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ