EUROLEAGUE

Ράντολφ: "Κύριος στόχος της Ρεάλ είναι η κατάκτηση της Euroleague"

Ο Άντονι Ράντολφ τόνισε πως κύριος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν είναι η κατάκτηση της Euroleague και επεσήμανε πως έχει πολλά δυνατά σημεία στο παιχνίδι του, με τα οποία μπορεί να βοηθήσει την νέα του ομάδα.

Ο Άντονι Ράντολφ πραγματοποίησε πέρσι μία εξαιρετική σεζόν με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, φτάνοντας μαζί της έως και στο Final Four της Euroleague, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον έφερε στο ρόστερ της, ενισχυόντας ακόμη περισσότερο την φροντ-λάιν της ενόψει της νέας σεζόν. Σε συνέντευξη του, τόνισε πως στόχος της "Βασίλισσας" είναι να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Για την απήχηση της Ρεάλ στις ΗΠΑ: "Στις Ηνωμένες Πολιτείες όλοι γνωρίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν ακούς αυτό το όνομα σκέφτεσαι μια ομάδα που κερδίζει, με πολλούς τίτλους και έναν μεγάλο οργανισμό. Συγκρίνεται με τις ομάδες του NBA. Έτσι δεν είχα πολλά να εξηγήσω στους ανθρώπους εκεί".

Σχετικά με την φιλοσοφία του: «Είμαι ήσυχος άνθρωπος αλλά και πολύ ανταγωνιστικός. Όταν είμαι στο γήπεδο το μόνο που σκέφτομαι είναι η νίκη. Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ, μου αρέσει αυτό που κάνω, αγαπώ την οικογένειά μου, απλώς θέλω να περνάω καλά και να ευχαριστιέμαι την ζωή μου».

Για αυτά που θα δώσει στη Ρεάλ: «Νομίζω ότι μπορώ να δώσω διαφορετικά πράγματα στην ομάδα. Έχω πολλά δυνατά σημεία, είμαι καλός στα ριμπάουντ, στα μπλόκ, στο σκοράρισμα… Εξαρτάται με το τι θέλει η κάθε ομάδα, μπορώ να δώσω ότι χρειάζεται.Ο προπονητής ήταν ένας άλλος λόγος που με έκανε να διαλέξω την Ρεάλ Μαδρίτης. Νομίζω μπορώ να ενταχθώ τέλεια στο σύστημα και δεν νιώθω ότι θα μου πάρει πολύ χρόνο για να συνεργαστώ με τους συμπαίκτες μου».

Για τους στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο κυρίως στόχος είναι η Euroleague. Θέλω να κερδίσουμε όλους τους πιθανούς τίτλους. Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε καλή αρχή και από εκεί και πέρα θα δούμε».

Σχετικά με ποιον παίκτη μοιάζει: «Οι παίκτες που ταυτίζομαι περισσότερο είναι ο Λαμάρ Όντομ και ο Τάισον Πρινς. Ψηλοί παίκτες, ίσως όχι προικισμένοι με φυσικά χαρακτηριστικά, αλλά ικανοί να χρησιμοποιήσουν το ταλέντο τους για να είναι καθοριστικοί μέσα στο παιχνίδι. Νομίζω ότι είμαι ευλογημένος να είμαι καλός σε αυτό που κάνω και εξαιτίας αυτού θεωρώ τον εαυτό μου αυθεντικό».

Το μήνυμά του στους φιλάθλους: «Θα δείτε έναν παίκτη που πάντα θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό, έναν παίκτη που θέλει να κερδίσει. Ίσως μπορούν να υπάρξουν και κάποια θεαματικά καρφώματα… Νομίζω ότι είμαι καλά. Προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα μέσα και έξω από το γήπεδο».

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ