EUROLEAGUE

"Ψήλωσε" με Εντούρ η Ρεάλ Μαδρίτης

"Ψήλωσε" με Εντούρ η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενισχύθηκε εν όψει της συνέχειας της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μορίς Εντούρ. Ποιος είναι ο νέος φόργουορντ/σέντερ της "Βασίλισσας".

Μία ακόμη λύση κοντά στο καλάθι απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης, που φρόντισε να ενισχυθεί για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν -κι ενώ περιμένει την ανάρρωση του Ρούντι Φερνάντεθ από τον τραυματισμό στη μέση. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν το πρωί του Σαββάτου (5/12) την απόκτηση του Μορίς Εντούρ, ο οποίος θα κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Ευρώπη.

Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε στο NCAA για μία διετία (2013-'15) με τα χρώματα του Ohio, πριν πάρει την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο Draft του ΝΒΑ. Εκεί, δεν επελέγη από κάποια ομάδα, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει μέσω του Summer League να κερδίσει μία θέση στον "μαγικό κόσμο". Εις μάτην όμως, αφού δεν μπόρεσε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με κάποια ομάδα από το ΝΒΑ, παρά την εξαιρετική παρουσία του με τα χρώματα στους Ντάλας Μάβερικς.

Η προσθήκη του είναι μείζονος σημασίας για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, η οποία έχει χάσει για το επόμενο διάστημα τόσο τον Ρούντι Φερνάντεθ όσο και τον Αντρές Νοτσιόνι, με προβλήματα τραυματισμών.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ