EUROLEAGUE

Ντόντσιτς: Του πήραν δώρο αυτοκίνητο, στο οποίο δεν χωράει!

Ντόντσιτς: Του πήραν δώρο αυτοκίνητο, στο οποίο δεν χωράει!
LIBRE USO

Ο Λούκα Ντόντσιτς αποκάλυψε το δώρο γενεθλίων που του έγινε, ξεχνώντας όμως μια πολύ βασική λεπτομέρεια. Δείτε το αυτοκίνητο που έχει (;) πλέον στην κατοχή του ο 18χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ενηλικιώθηκε την Τρίτη (28/2) και μπήκε τέλος σε όλες τις κουβέντες περί ενός υπερ-ταλαντούχου παίκτη που όμως, δεν έχει το δικαίωμα να οδηγήσει. Αφού έσβησε τα κεράκια στην τούρτα του, μπορεί κάλλιστα να πάρει δίπλωμα και να ξεχυθεί στους δρόμους της Ισπανίας, αφαιρώντας από τη μητέρα του την ευθύνη της μεταφοράς του από και προς την προπόνηση .

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έχει πλέον το δικό του αυτοκίνητο. Πόζαρε μάλιστα μπροστά του περιχαρής, γράφοντας "δώρο γενεθλίων". Πρόκειται για ένα Zastava Fića, που έχει πινακίδες με το όνομά του. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο - θρύλο των προηγούμενων δεκαετών στην Γιουγκοσλαβία, το οποίο είχαν πολλά από τα αστέρια του παρελθόντος.

Μοναδική υποσημείωση σε όλο αυτό το γεγονός πως μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να... χωράει στο αυτοκίνητο. Αν το χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν το κρατήσει ως απλό δείγμα.

Ντόντσιτς: Του πήραν δώρο αυτοκίνητο, στο οποίο δεν χωράει!
TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ