EUROLEAGUE

Προετοιμάζεται για την "κόλαση του ΟΑΚΑ" ο Φερνάντεθ

Προετοιμάζεται για την "κόλαση του ΟΑΚΑ" ο Φερνάντεθ

Ο Ρούντι Φερνάντεθ περιμένει "έντονη" ατμόσφαιρα απόψε στο ΟΑΚΑ και δεν το έκρυψε, μέσω του μηνύματος που ανάρτησε στο Twitter (VIDEO).

Οι αγώνες στο ΟΑΚΑ προφανώς έχουν μείνει αξέχαστοι στο μυαλό του Ρούντι Φερνάντεθ. Ανήμερα λοιπόν της πρώτης φετινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα video το οποίο δείχνει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στα εντός έδρας παιχνίδια, συνοδευόμενο από στιγμιότυπα του ίδιου κόντρα στους "πράσινους" και το εξής μήνυμα: " προετοιμαζόμαστε για την 'κόλαση' του ΟΑΚΑ!".

Ο Ρούντι Φερνάντεθ έχει επισκεφτεί πέντε φορές στο παρελθόν το ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, τέσσερις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μία με τη Μπανταλόνα. Η καλύτερη εμφάνιση του διεθνή Ισπανού στο ΟΑΚΑ σημειώθηκε τη σεζόν 2006-07, όταν ήταν ακόμα 21 ετών και είχε βάλει 15 πόντους στην ήττα της Μπανταλόνα από το "τριφύλλι" με 83-73. Στους τέσσερις αγώνες στο ΟΑΚΑ ως παίκτης της Ρεάλ ο Φερνάντεθ έχει 7,7 πόντους κατά μέσο όρο.

Δείτε το tweet του Ρούντι Φερνάντεθ:

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ