EUROLEAGUE

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Καμπάσο

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Καμπάσο

Ο Φακούντο Καμπάσο πέρασε την Τετάρτη (18/4) την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά στο αριστερό γόνατο. Άγνωστο το ακριβές διάστημα απουσίας του από την δράση.

Η απουσία του Φακούντο Καμπάσο από τα playoffs χαρακτηρίζεται ως μείζονος σημασίας για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είδε τον βασικό πλεϊμέικερ της να μπαίνει στα "πιτς" στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Αφού έμεινε εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον χόνδρο του αριστερού γονάτου με συντηρητική αγωγή, εν τέλει αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Το πρωί της Τετάρτης (18/4) υποβλήθηκε σε επέμβαση, με την ενημέρωση της "Βασίλισσας" να κάνει λόγο για άμεση έναρξη θεραπειών, ήδη από την επομένη. Αυτό που δεν αποσαφηνίζεται πάντως από την πλευρά της ισπανικής ομάδας είναι το ακριβές διάστημα απουσίας του από την δράση, με τις ισπανικές ιστοσελίδες να αναφέρουν πως ο Πάμπλο Λάσο θα τον στερηθεί για ένα μήνα.

Κάτι που σημαίνει πως στόχος είναι να βρίσκεται στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού, σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού Superfoods στα playoffs και πάρει το εισιτήριο για το Final Four του Βελιγραδίου.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ