EUROLEAGUE

Πέρασε από την Φουενλαμπράδα η Ρεάλ

Πέρασε από την Φουενλαμπράδα η Ρεάλ

Με τον Σέρχιο Γιουλ να κάνει πάλι... όργια, η Ρεάλ κέρδισε δύσκολα με 101-99 μέσα στην έδρα της Φουενλαμπράδα και διατήρησε την επαφή της με την κορυφή της Ισπανικής Λίγκας.

Ο Σέρχιο Γιουλ ήταν (πάλι) ασταμάτητος, ευστοχώντας σε ακόμα ένα παιχνίδι σε buzzer-beater από το κέντρο του γηπέδου (!), ο Φελίπε Ρέγιες και ο Τζέι Σι Κάρολ τον ακολούθησαν και, κάπως έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μία πολύτιμη νίκη με 99-101 μέσα στην έδρα της Φουενλαμπράδα για την 27η αγωνιστική, ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 18-7 (έχει κάνει ήδη τα δύο ρεπό της).

Ο διεθνής Ισπανός γκαρντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 28 πόντους με 6/14 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/4 βολές, 1 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Ρέγιες να προσθέτει 23 πόντους και 13 ριμπάουντ και τον Κάρολ 17 πόντους.

Για τους ηττημένους, ο Ντέιβιν Ουέαρ είχε 22 πόντους (διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με τρίποντο στο φινάλε του αγώνα), ο Ραφαέλ Χετσχάιμερ 18 πόντους και ο Ιωάν Πάουνιτς 17 πόντους.

Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ ανέβηκε στην 2η θέση, με την Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη να παραμένει πρώτη με ρεκόρ 19-7, αλλά και ένα παιχνίδι περισσότερο.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ