EUROLEAGUE

Πέρασε από ιατρικά ο Ντρέιπερ, παρών ο Χάντερ

Πέρασε από ιατρικά ο Ντρέιπερ, παρών ο Χάντερ
2015 EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο Ντόνταγε Ντρέιπερ αυτό το καλοκαίρι επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια και σήμερα (24/8) πέρασε από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Λάσο. Ενσωματώθηκε και ο Οθέλο Χάντερ

Έχοντας αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ τη διετία 2012-14 ο Ντόνταγε Ντρέιπερ γνωρίζει καλά τα κατατόπια στη Μαδρίτη αλλά και τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ισπανία και σήμερα (24/8) πέρασε από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Πάμπλο Λάσο.

Στην ισπανική πρωτεύουσα βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Οθέλο Χάντερ, ο οποίος μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα για λόγους που έχουν να κάνουν με το διαβατήριο του, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει να προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες. Το Sport24 είχε ενημερώσει εγκαίρως ότι δεν τίθεται θέμα με την μετακίνηση του Χάντερ στη Ρεάλ εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια τα όσα ισχύουν με τον Αμερικανό με Λιβεριανό διαβατήριο και το θέμα που παρουσιάστηκε εξαιτίας της συνθήκης του Κοτονού .

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ