EUROLEAGUE

Πάμπλο Λάσο: "Δεν πίστευαν σε εμάς τον Δεκέμβριο..."

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Λάσο δεν πίστευε στις χαμένες βολές των παικτών του στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά παραδέχθηκε πως μετά τον διασυρμό από τον Παναθηναϊκό Superfoods όλα άλλαξαν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρατάχθηκε για πρώτη φορά πλήρης μέσα στη σεζόν, επέστρεψε από το -10 της πρώτης περιόδου απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Final Four . Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στις πολλές χαμένες βολές της ομάδας του, που θα μπορούσαν να είχαν αποδειχθεί πρόβλημα, ενώ παραδέχθηκε πως η συντριβή από τον Παναθηναϊκό Superfoods στο πρώτο παιχνίδι των playoffs άλλαξε τα δεδομένα για την ομάδα του στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

" Αστοχήσαμε σε πάρα πολλές βολές, όμως αν κερδίζουμε έναν τέτοιο αγώνα με αυτόν τον τρόπο, σημαίνει ότι κάναμε πολλά πράγματα σωστά. Η εικόνα μας στο Game 1 των Playoffs μας οδήγησε στο να αντιδράσουμε. Μείναμε μαζί, ξέραμε ότι αυτό έπρεπε να κάνουμε. Τώρα γύρισαν όλοι οι τραυματίες, τους χρειαζόμασταν υγιείς. Ο Γιουλ, ο Καμπάτσο... Συνεχίσαμε να δουλεύουμε και τώρα θα παίξουμε στον τελικό. Είμαι σίγουρος πως δεν το περίμεναν πολλοί αυτό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Φενέρμπαχτσε είναι μια σπουδαία ομάδα, μια ομάδα με πολλούς εξαιρετικούς παίκτες. Μιλάμε για μια απίστευτη ομάδα που δουλεύει σκληρά. Είναι πολύ επιθετικοί στην μπάλα, πιέζουν, έχουν ένα τρομερό rotation. Όταν μιλάμε για έναν αγώνα ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την Ρεάλ, τότε μιλάμε για δύο σπουδαίους συλλόγους. Θα είναι όμορφος ο αγώνας του Σαββάτου. Διάβασα κάτι για τον προπονητή του ποδοσφαίρου που όλοι θεωρούσαν λάτρη της επίθεσης, αλλά τελικά δουλεύει μόνο την άμυνα στις προπονήσεις. Αν θέλεις να τρέξεις στο ανοιχτό γήπεδο, πρέπει να δουλέψεις στην άμυνα. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και όλοι ήταν 100% συγκεντρωμένοι".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ