EUROLEAGUE

Ούτε ο Τέιλορ με Παναθηναϊκό

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ ÊÁÉ ÑÅÁË (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ ÊÁÉ ÑÅÁË (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Χωρίς τον Τζέφρι Τέιλορ θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (24/11, 21:00), αφού ο έμπειρος φόργουορντ αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα. Το "ξέκοψε" ο Πάμπλο Λάσο για τα "παράθυρα" και τους διεθνείς της ομάδας του.

Όσο περνάει ο καιρός, τα προβλήματα αυξάνονται για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ (24/11, 21:00) δίχως έναν ακόμη βασικό παίκτη της. Ο λόγος για τον Τζέφρι Τέιλορ, ο οποίος αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα και "κόπηκε" από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, με τον Πάμπλο Λάσο να επισημαίνει μάλιστα με δηλώσεις του πως " τραυματίστηκε την Τετάρτη (22/11) και είμαστε εν αναμονή των εξετάσεων. Δεν πρόκειται να ταξιδέψει στην Αθήνα, αφού δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Είναι σημαντικό να μην τον χάσουμε για μεγάλο διάστημα".

Κι όλα αυτά, την στιγμή που η ισπανική ομάδα έχει ήδη στα "πιτς" (για μεγάλο χρονικό διάστημα) τους Σέρχιο Γιουλ, Όγκνιεν Κούζμιτς και Γκουστάβο Αγιόν. Όπως είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου άλλωστε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης " δεν είμαστε πολύ τυχεροί φέτος στο κομμάτι των τραυματισμών".

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, εξήγησε ότι " πρόκειται για μία πολύ αθλητική ομάδα, που έχει πολλά παιδιά που μπορούν να σουτάρουν από την περιφέρεια. Για την ακρίβεια, μόνο δύο δεν απειλούν από μακριά: ο Ίαν Βουγιούκας και ο Ζακ Όγκαστ. Έχουν μεγάλο εύρος επιθετικών επιλογών και είναι πολύ ικανοί στο "ένας εναντίον ενός". Ο Νικ Καλάθης δίνει ισορροπία, τρέχει εξαιρετικά το γήπεδο, ο Λούκας Λεκαβίτσιους έχει ανακάμψει από τον τραυματισμό του και βοηθάει σημαντικά στο rotation. Υπάρχουν πολύ καλοί σουτέρ, όπως ο Μάρκους Ντένμον και ο Κέι Σι Ρίβερς, ή ο Νίκος Παππάς που μπορεί να σε "πληγώσει". Υπάρχουν επίσης η ενέργεια που δίνει στο γήπεδο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και η εμπειρία του Ματ Λοτζέσκι. Μέσα στο καλάθι, υπάρχουν ο Κρις Σίνγκλετον, που προχθές έβαλε έξι τρίποντα στο ελληνικό πρωτάθλημα, κι ο Τζέιμς Γκιστ που είναι από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης. Είναι ολοκληρωμένος ως σύνολο ο Παναθηναϊκός, όπως επίσης πολύ καλά προπονημένος από τον Τσάβι Πασκουάλ, τον οποίο σέβομαι απεριόριστα".

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα των "παραθύρων", αφού την ίδια ώρα η Ισπανία και η Ελλάδα θα δίνουν αγώνες για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου: " Η κατάσταση δείχνει πολύ μπερδεμένη, αλλά είμαι τυχερός που έχω τη δυνατότητα να εστιάσω στη δική μου ομάδα και δεν θα σκέφτομαι κάτι άλλο. Πριν από δύο μήνες είπα κάτι και θα επιμείνω σε αυτό: η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αγώνα αύριο και μόνο αυτό με ενδιαφέρει", ενώ σε ερώτηση για το αν πρόκειται να αγωνιστούν οι διεθνείς στο δεύτερο παιχνίδι των "παραθύρων" απάντησε πως " δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ