EUROLEAGUE

Οριστικό: Νοκ άουτ ο Ντόντσιτς με Παναθηναϊκό!

24/11/2017 Panathinaikos Vs Real Madrid for Turkish Airlines Euroleague season 2017-18 in OAKA Stadium in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
24/11/2017 Panathinaikos Vs Real Madrid for Turkish Airlines Euroleague season 2017-18 in OAKA Stadium in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μετά από το σχετικό μπέρδεμα, ήρθε η απάντηση: ο Λούκα Ντόντσιτς θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods (8/3, 22:00) λόγω τραυματισμού.

Η συμμετοχή του Λούκα Ντόντσιτς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods εξελίχθηκε σε... σίριαλ. Δίχως ευθύνη του ιδίου, αλλά μετά την ανακοίνωση της σλοβενικής ομοσπονδίας περί απουσίας του , λόγω τραυματισμού.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης τόνιζαν πως η παρουσία του στη δωδεκάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή , όπως κι έγινε. Ο 19χρονος γκαρντ έμεινε εκτός κατόπιν απόφασης του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος άκουσε τις εισηγήσεις του ιατρικού επιτελείου της "Βασίλισσας" και προτίμησε να μην ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή στο ήδη υπάρχον πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ηγέτης του.

Έτσι, πάρθηκε η απόφαση για να "κοπεί" από τη δωδεκάδα, με τους γιατρούς και τους φυσικοθεραπευτές της Ρεάλ Μαδρίτης να αναλαμβάνουν πλέον δράση προκειμένου να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στην δράση το συντομότερο δυνατό. Η ισπανική ομάδα παλεύει, άλλωστε, για μια θέση στην τετράδα της EuroLeague που συνεπάγεται το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της διοργάνωσης.

Η δωδεκάδα της "Βασίλισσας" για την αποψινή αναμέτρηση αποτελείται λοιπόν από τους: Φαμπιάν Κοζέρ, Τσέις Ραντλ, Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ, Ντίνο Ράντοντσιτς, Φελίπε Ρέγιες, Φακούντο Καμπάσο, Γκουστάβο Αγιόν, Σαντιάγκο Γιούστα, Τζέισι Κάρολ, Ουόλτερ Ταβάρες και Τρέι Τόμπκινς.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ