EUROLEAGUE

Όλα καλά με Ντόντσιτς

Όλα καλά με Ντόντσιτς

Ο Πάμπλο Λάσο τοποθετήθηκε για την ξαφνική απουσία του Λούκα Ντόντσιτς από τη δωδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι με την Μπασκόνια. Τι συμβαίνει με τους Φακούντο Καμπάσο και Τζέφρι Τέιλορ.

Η απουσία του Λούκα Ντόντσιτς από τη δωδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης για την εξ αναβολής αναμέτρηση με την Μπασκόνια γέννησε αρκετά ερωτήματα. Κυρίως γιατί ήταν κάτι αναπάντεχο, δύο εβδομάδες πριν από το Final Four. Ο Πάμπλο Λάσο έσπευσε πάντως να καθησυχάσει άπαντες, εξηγώντας πως επρόκειτο για προληπτικό μέτρο.

Σύμφωνα με τον προπονητή της "Βασίλισσας", ο 19χρονος γκαρντ ένιωσε ενόχληση στο πόδι στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης πριν από το ντέρμπι και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο. Στο WiZink Center τον προσέχουν σαν τα μάτια τους άλλωστε, δεδομένου ότι πρόκειται για τις τελευταίες ημέρες παρουσίας του στην ισπανική πρωτεύουσα -πριν από την αναχώρηση για το ΝΒΑ.

Εκτός αυτού, με το Final Four του Βελιγραδίου να είναι προ των πυλών, το τελευταίο που θα ήθελαν στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν ένα ξαφνικό πρόβλημα με τον νεαρό σούπερ σταρ.

Πέραν αυτού, ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε στους δημοσιογράφους πως η κατάσταση του Φακούντο Καμπάσο έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Απέφυγε βέβαια να δώσει ξεκάθαρη απάντηση αναφορικά με την ημερομηνία επιστροφής του στην δράση, τονίζοντας πως πηγαίνει μέρα με τη μέρα.

Τέλος, για τα 7'30'' συμμετοχής του Τζέφρι Τέιλορ επεσήμανε πως ο αθλητικός φόργουορντ της ομάδας του επιβαρύνθηκε αρκετά στη διάρκεια των playoffs με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Γι αυτό γίνεται η κατάλληλη προσπάθεια διαχείρισης της κούρασής του προκειμένου να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο με φόντο το Βελιγράδι.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ