EUROLEAGUE

Οι εξηγήσεις του Ρούντι για τις ήττες

Οι εξηγήσεις του Ρούντι για τις ήττες

Η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται αυτή την Παρασκευή (16/10, 20:00) στην έδρα της Χίμκι και ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε για τις τέσσερις ήττες της "Βασίλισσας" στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η σεζόν 2014-15 έκλεισε ιδανικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης που κατέκτησε όλους τους διαθέσιμους τίτλους! Supercopa, Copa del Rey, Euroleague, πρωτάθλημα στην ACB κι, εν συνεχεία, Διηπειρωτικό Κύπελλο στους διπλούς τελικούς με τη βραζιλιάνικη Μπαουρού ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Βλέπετε, οι Μαδριλένοι του Πάμπλο Λάσο μετρούν τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις! Η αρχή έγινε στον πρώτο τελικό με την Μπαουρού (91-90) ενώ ακολούθησαν οι ήττες από την Ουνικάχα Μάλαγα στον ημιτελικό του Supercopa, από τους Celtics στο Barclaycard Center και από τη Βαλένθια στην πρεμιέρα της Liga Endesa.

Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι διεθνείς Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Σέρχιο Γιούλ, Φελίπε Ρέγιες, Γιόνας Ματσιούλις και Ουίλι Ερνανγκόμεθ είχαν μόλις μια μέρα ξεκούραση μετά τον τελικό του Eurobasket στις 20 Σεπτεμβρίου πριν ταξιδέψουν στη Βραζιλία για τους δυο αγώνες του Διηπειρωτικού!

Αναφορικά στους Αντρές Νοτσιόνι και Γκουστάβο Αγιόν, οι δυο τους ξεκουράστηκαν 10 μέρες μετά την ολοκλήρωση του FIBA Americas πριν ξεκινήσουν προπονήσεις με τη Ρεάλ.

Τι είχε να πει επί του θέματος ο Ρούντι, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της Euroleague 2015-16 το Basketball Center της Μόσχας, κόντρα στην Χίμκι (16/10, 20:00); "Τα πράγματα είναι απλά. Είμαστε μια ομάδα με πολλούς διεθνείς. Έξι από εμάς παίξαμε ως το τέλος του Eurobasket ενώ ακολούθησε ένα ταξίδι που η αλήθεια είναι ότι δεν μας βοήθησε πολύ. Σύμφωνοι, κατακτήσαμε έναν τίτλο στη Βραζιλία όμως αμέσως μετά ήλθε το Supercopa και το φιλικό με τους Celtics. Το καλεντάρι είναι ασφυκτικά πιεσμένο. Τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τους διεθνείς και ειδικά για μια ομάδα σαν εμάς που διαθέτει πολλούς παίκτες με υποχρεώσεις στις εθνικές ομάδες".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ