EUROLEAGUE

Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής

Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής

Στην περίπτωση του Σέρχιο Γιουλ, δεν είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι πάντα σουτάρει στη λήξη του χρονόμετρου. Δείτε τα videos και θα καταλάβετε.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει έστω και λίγο το πώς κινείται ο Σέρχιο Γιουλ, ήξεραν ότι ο Πάμπλο Λάσο θα τον επιλέξει για να πάρει το σουτ της τελευταίας επίθεσης στο Καζάν. Γιατί αν υπάρχει κάποιος που να νιώθει άνετα, εκδηλώνοντας προσπάθειες στη λήξη του χρονομέτρου, δεν είναι άλλος από τον Γιουλ. Θα μπορούσε να το βάλει, θα μπορούσε και να το χάσει. Σίγουρα όμως, μαζί του η Ρεάλ αισθανόταν πιο ασφαλής. Και δικαιώθηκε( 75-76, επί της Ούνικς).

Γενικά, είναι ο τύπος είναι ο τύπος που θα πάρει το σουτ ενώ το χρονόμετρο έχει μπει στην τελική ευθεία για το 0. Είναι τόσες οι φορές που ο Γιουλ περιμένει πρώτα να κοκκινίσουν οι αριθμοί και μετά να σηκωθεί για την προσπάθεια του, που έχει δημιουργήσει την υπόνοια ότι... έχει ξεχάσει πώς είναι να σουτάρεις και να 'χεις "αέρα". Πως όταν παρκάρεις και έχεις αλάνα, δεν μπορείς να το βρεις και όταν χωράς τσίμα τσίμα, μπαίνεις με τη μία; Ε, κάπως έτσι είναι τα πράγματα και για τον Ισπανό γκαρντ που τείνει να γίνει το συνώνυμο του buzzer beater. Δείτε ενδεικτικές περιπτώσεις που 'χει νικήσει το χρονόμετρο, αλλά και κάποιες φορές που το buzzer beater έχει γίνει και winning shot. Όπως κατά την επίσκεψη της Ρεάλ στο Καζάν.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ