EUROLEAGUE

Ο Ρούντι Φερνάντεθ τα έχει... 400

Ο Ρούντι Φερνάντεθ τα έχει... 400
EUROKINISSI

Ο Ρούντι Φερνάντεθ θα θυμάται για καιρό τον 400ό αγώνα του με την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά το τέλος του ανέβηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τη νίκη της επί της Φενέρμπαχτσε κατέκτησε την EuroLeague και ο Ρούντι Φερνάντεθ στον τελικό του Βελιγραδίου συμπλήρωσε 400 συμμετοχές με την φανέλα της "Βασίλισσας".

Ο 33χρονος γκαρντ - φόργουορντ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, κατέκτησε την EuroLeague για δεύτερη φορά στην καριέρα του, καθώς η ομάδα του κατάφερε να ξεπεράσει τα πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε κι έφτασε στην κατάκτηση της EuroLeague.

"Είναι κάτι απίστευτο. Ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν και ο τρόπος που την ολοκληρώνουμε είναι εντυπωσιακός. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης που μας εμπιστεύτηκαν.Τώρα ελπίζουμε η ομάδα ποδοσφαίρου να κατακτήσει το Champions League, γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Ήταν δύσκολη χρονιά, αλλά το αξίζαμε. Τώρα έφτασε η ώρα για να πανηγυρίσουμε. Δουλέψαμε σκληρά όλη την σεζόν και πιστεύαμε στην δουλειά μας. Είναι δύσκολο να φτάσεις ως το Final Four και είναι υπέροχο να κατακτάς το τρόπαιο", παρατήρησε ο Ρούντι Φερνάντεθ λίγο μετά την 400ή συμμετοχή του με την "Βασίλισσα".

O Ρούντι Φερνάντεθ έχει αγωνιστεί σε 210 παιχνίδια της Liga Endesa, έχει παίξει σε 13 αναμετρήσεις του Copa del Rey κι έχει 8 συμμετοχές σε ματς του Supercopa. Επίσης, ο Ρούντι Φερνάντεθ μετράει 168 συμμετοχές στην EuroLeague και μία σε τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Ο Ισπανός γκαρντ - φόργουορντ, ο οποίος διανύει την έβδομη σεζόν του στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την "Bασίλισσα" έχει κατακτήσει δύο φορές την EuroLeague (2015, 2018), ένα διηπειρωτικό τρόπαιο, τρία πρωταθλήματα, τέσσερα Copa del Rey, τρία Super Cup και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της EuroLeague το 2013 και το 2014.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ